Arama sonuçlarınız

1. DmXeR

[MOD] KitKat İkon Batarya

Hocam şu kodları girerken neye dikkat edeceğiz Allah aşkına 2 saattir kod giriyorum apk kapatırken hata veriyor sürekli. @Orochi™    Hocam lütfen bir bakın. Böyle bir hata veriyor şimdide. Log For : SystemUI.apk Log Type : Recompiling Log Recorded At : 18.02.2015 -- 14:43:28,08...
  2. DmXeR

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Üst üste çok rom gelecekte yetişemeyeceğiz gibi duruyo. :D
  3. DmXeR

[ANLATIM] Durum Çubuğuna Parlaklık Konrtolu Ekleme

Hacam otomatik tiki eklemek için ne yapmamız gerekecek?
  4. DmXeR

CM11 Temaları Nasıl Portlanır?

@SmiLeToLiFe @Orochi™ Hocam batarya ikonu değiştirmek için ne yapmam lazım. İkonları yok draweble klasörü içinde. XML den düzenlenecekse hangi XML ve ikon nasıl ekleyeceğim?
  5. DmXeR

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Nedenini PM den belirttim hocam.
  6. DmXeR

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Yandex Link==> https://yadi.sk/d/7ATg_ewHejwYg
  7. DmXeR

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Bekle biraz upload edeyim o zaman. Edit:Biraz geç gelebilir malum ttnet hızları. 
  8. DmXeR

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** İnternet bağlantında sorun vardır belki. Kopmalar yaşıyorsan internet bağlantında GDrive kesiyor hemen bağlantıyı tekrar net geldi mi devam etmiyor dosyayı indirmeye.
  9. DmXeR

Ben de şimdi onla uğraşıyordum. Hatam yokmuş demek ki. Simgenin içini siyah doldurup off beyaz doldurup on yapacaktım. :bazuka: Edit: Bir de setting apk düzenleyeyim dedim aynılarını yaptım hata üstüne hata verdi. 2 kere sil baştan yaptım yine olmadı. Farklı bişey mi yapacağız onda? 2.Edit...
  10. DmXeR

Hocam paketin içinde simgeler yokki mesela oto döndürmede 3 tane png olması lazım xxhdpi klasörünü falan da yeniden boyutlandırdım hata veren iconda olmadı. Ama sadece 1 tane oto döndürme iconu var tema da. Tema mı sorunlu ben mi sorunluyum anlamadım ki. O_o
  11. DmXeR

Bu niye böyle oldu ki şimdi? :slaphead:    
  12. DmXeR

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** GDrive dan dosya indirmek bu kadar zor mu ya? Üstteki indir butonuna tıklayacaksın. O kadar.
  13. DmXeR

[ANLATIM] APKTOOL Kullanımı Dex Açma Kapatma

Neyden kaynaklanıyormuş?
  14. DmXeR

[Çözüm] Google Asistan Ülkenizde Kullanılamıyor

Tamam hocam şimdi anladım. :thinking:
  15. DmXeR

Sistem dilini demiyorum. Widget in dili?
  16. DmXeR

Bu sefer widget ingilizce olacak di mi? Hiç kullanamamaktan iyidir. :D
  17. DmXeR

Frameworkleri yüklediğine emin misin?
  18. DmXeR

Şunla denesene bir de? http://forum.turkdevs.com/konu-anlatim-advanced-apktool-v4-1-0.html
  19. DmXeR

Kilit ekranı

Eski uygulamayı silince setting.apk hata verebilir(Tam bilgim yok). Sisteme atıp varsayılan kilit ekranı yap. Ayarlar içinden kilit ekranını yok olarak seç.
  20. DmXeR

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

@Orochi™ Hocam şu son gönderdiğinizi Ana Sayfaya duyuru şeklinde falan sabitleseniz azalır belki böyle yorumlar?