Arama sonuçlarınız

1. A

E-tab 5 Düzenlenmiş Stock Rom Yükleme (Ayrıntılı driver kurulum + 56 SANİYEDE ROOT)

Evet öyle de olurdu benimde tablette bu sistem var ama eba market açılıyor anlamadım  :D Bende apk'sı olması lazım Eba VSınıf'ın tüm meb uygulamalarının yedek apk'sı var bakayım istersen upload edip atarım. Bu arada derste kullanıyormusunuz ya ?  :D :D
  2. A

E-tab 5 Düzenlenmiş Stock Rom Yükleme (Ayrıntılı driver kurulum + 56 SANİYEDE ROOT)

Rica ederim hayırlı olsun :)  Bende eba markete sorunsuz giriyor da videoda anlattığım gibi 3C toolbox'tan DNS değiştirerek dener misiniz? Evet eba marketi yüklemen mümkün kendi tabletine de CM Transfer kur ordan uygulama paylaşma bölümünden gönderebilirsin. Eba VSınıf yüklesen sıkıntı çıkar mı...
  3. A

Windows 7 ise aygıt yöneticisinden kurulacak videoda anlattım windows7 değilse de ordan kur
  4. A

Normal değil durdurup bir daha yapmayı dene uğraş olur o  :D [hr] Şarj aldığına göre driverlar kurulmamış olabilir Aygıt Yöneticisin'den görünümden gizli aygıtları göster diyerek Bağlantı noktaları (COM) bölümünden driver var mı yok mu diye bakar mısınız Bir de sp flash ile deneyin flaşlama...
  5. A

Ses kısma yapmanız gerekiyor yine sorun olursa bana ulaşırsanız bilgisayarınıza bağlanarak yardımcı olurum
  6. A

Bir şey kopyalamıyorsunuz videoda anlattım ayrıntılı bir şekilde izleyin. [hr] Merhaba. Zaten formattan sonra açılmayacak. Bazen öyle takılma gibi sorunlar olabiliyor kabloda falan temassızlık olması durumunda. Yeniden download bölümünden downloanda basıp güç ses kısma basarak flaşlama...
  7. A

Driver kurmalısınız. Bir de kapatarak bağlıyorsunuz değil mi ?
  8. A

Ben şimdiye kadar bu yöntemle 60-70den fazla tablet rootladım. Arkadaş da bi 50-60 tane rootladı. Bendeve arkadaşta hiç sorun olmadı. Ama videoyu izleyip yapan sadece 2-3 kişide bir sorun olmuş. Neden olduğuna dair bir fikrim yok. [hr] Sorun yok driver yüklenmiş. [hr] Rica ederim.
  9. A

Aynen öyle oluyor StayOS'ta orjinal güzel bence  :D Kaldırabilirsiniz istediğiniz uygulamaları da içinden
  10. A

Videoda gördüğün gibi işte farklı bişey yok :D
  11. A

İşte benim dosyalarda flaşlandığı için geliyor zaten her şey [hr] İlk defa böyle bir hata gördüm de bilgisayarınız gördüğüm kadarıyla windows8, driver inf dosyasının üzerine sağ tıklayıp yükle dediğinizde yükleyecektir aygıt yöneticisinden yapmanıza gerek yok yine olmazsa driver...
  12. A

Sonradan düzenlemişsiniz cevabı da yeni gördüm valla baya para var ne diyim  :D :D
  13. A

Güncelleme geldi bugün twrp yapsak sorun olur mu?

Videodaki 06:50 dakikasını izlemeni öneririm. Kurumsalı kaldırdıktan sonra rootlu veya rootsuz bir farkı olmuyor yani rootsuz sistem olunca ysasak değil diye bişey yok bir de tabletlere göz korkutmak gelen uyarıda root atanlar değil kurumsal cihaz yönetimini kaldıranlar diyor. Rootlu sistem her...
  14. A

Bende açılış animasyonu eklemiştim bootanimation.zip dosyasını falan her şeyi ayarladım bootanimationum videonun başındaki introydu ondan sonra paylaşacağım system.img dosyasından çıkardım doğal hali kalsın diye. Ama öyle daha uzun oluyor bunda twrp yerine tüm sistem sadece sp...
  15. A

Güncelleme geldi bugün twrp yapsak sorun olur mu?

Yeni uygulamalar geldiği için TWRP sorun çıkarabilir belki benim yönteme bakmanızı öneririm. ::) sadece sp flashtan flaşlama yapıyorsunuz bitiyor tüm dosyaları sp flasha uygun hale getirdim bir bakın şuna...
  16. A

Unutmuşum kusura bakmayın ekliyorum hemen.  :) [hr] @Asderdd ile anlaştık çok yakında otomotik driver kurulumu ile gelecek :)