Arama sonuçlarınız

1. Alper

[ROM-LP-PORT]XPERIA™ Z5 Style

Hocam eline sağlık,
  2. Alper

[PORT-EDIT][OFFICIAL][4.4.2]Dark Mystic Rom For GM Discovery

RE: [PORT-EDIT][OFFICIAL]Dark Mystic Rom By Frozen Eline sağlık...
  3. Alper

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [V5]ANDROİD M ROM v5 #C.O.S TEAM Elinize sağlık, güzel çalışma olmuş. Bildirim panelinden mobil veriyi açmak istediğimde pil kısmı açılıyor. Sanırım sadece bende var. Çok önemli bir şey değil ama nasıl düzeltebileceğim hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
  4. Alper

[PORT][EDIT][OFFICAL] MysticOS V6 By Alphabet for GM Discovery

eline sağlık, beğenerek kullanıyorum.
  5. Alper

[4.4.2] Samsung Galaxy S6 Dual For GM Discovery

Cwm den yedek aldıysan yedeği geri yükleyebilirsin ya da flashtool ile stock rom yükleyebilirsin.
  6. Alper

COOL UI Music Player v6.9.9

Eline sağlık,
  7. Alper

[PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR]Lenovo VIBEUI 2.0 1507DEV | Port v1.6.0 (Güncellendi 24.02.2015) @"husmer_22" eline sağlık, yeni romda deneriz.
  8. Alper

[ROM-LP] Amigo Os v3.0 By OROCHI

Arkadaşlar acaba arama ekranının ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Sırf bu rom için mini alacağım. tabii lolipop olması da başka bir neden?
  9. Alper

[PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR]Lenovo VIBEUI 2.0 1507DEV | Port v1.6.0 (Güncellendi 24.02.2015) İhsan Hocam, romun son durumu nedir? Bilgi verir misin?
  10. Alper

lenova a7000 uygulama taşımama

Rooot yaptıktan sonra Ds 2App lite uygulamasıyla uygulamaları taşıyabilirsin. unroot yaparak rotu kaldırabilirsin.
  11. Alper

[PORT-EDİT[4gb-16gb] ColorOS 2.1.3İ (4.4.4) Final Güncelleme 07.01.2016

RE: [PORT-EDİT ColorOS 2.1.3İ (4.4.4) BETA eline, emeğine sağlık.
  12. Alper

Elephone P7000 İnceleme

Kapsamlı anlatım için teşekkürler.
  13. Alper

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.9.1][TR][OTA] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe Ben de aynı dertten muzdariptim neyse ki çözümü buldum. Öncelikle cihazım 4gb lık. Link2sd miui'de çalışmıyor. Hafıza problemimi Orochi hocanın uygulamasıyla çözdüm. Hafızayı 2gb olarak ayarladım. Artık hafıza doku uyarısı almıyorum kurulan...
  14. Alper

Elephone P7000

Hayırlı olsun Seyfi Hocam, güzel cihaz gerçekten..
  15. Alper

[FINAL][PORT-EDIT][AOSP] TurboROM By_SmiLeToLiFe

Seyfi Hocam eline sağlık. Yine harika bir rom. Fontun ismi nedir acaba? Yeni telefonunun marka ve modelini merak etmekteyiz.
  16. Alper

RE: [5.7.31][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe & Wes Doğru yaptığımı düşünüyorum. Çok saçma bir çözüm yolu buldum. Uygulamanın bir tanesini silip gerekli güncellemeleri yapıp Titanium Backup'la yedek alıyorum. Yedek aldığımı silip ilk sildiğim uygulamayı marketten güncelleyerek yüklüyorum.
  17. Alper

RE: [5.7.31][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe & Wes Evet [hr] Evet dedim ama hafıza genişletmek için yaptığımız şey "partiton" değil mi? Onu yaptım. Orochi hocanın apk sıyla "repartiton" farklı bir şey mi?