Arama sonuçlarınız

1. Alper

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Eline sağlık doktor.
  2. Alper

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Türkçe dil seçeneği mevcut.
  3. Alper

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe Tango en çok tercih edileni. facebook messenger uygulamasına da görüntülü görüşme özelliği geldi diye okudum. Ama ülkemizde kullanılıyor mu emin değilim.
  4. Alper

RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Ds App2 SD adlı uygulamayı kullanıyorum. Uygulamaları hafıza kartına taşımak için. Tavsiye ederim.
  5. Alper

RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe alicagdas, playde fontster adlı uygulama var. Font değiştirmek için oldukça kullanışlı. Miui'de çalışıyor. Tavsiye ederim.
  6. Alper

RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Eline sağlık Seyfi Hocam. Kpss için iyi çalışmalar. Umarım gönlünce olur.
  7. Alper

[PORT][OS]CoolUI for GM Discovery [MT6589]

Elinize sağlık. Güzel görğnütor.
  8. Alper

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe Görüntülü görüşme romda yok. Ancak uygulamalar aracılığı ile yapabilirsiniz.
  9. Alper

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe Seyfi hocam xposed çalışıyor ama temaları kullanılmaz hale getiriyor. Ben fontu fontster adlı uygulamayla değiştiriyorum. Markette var.
  10. Alper

RE: [5.4.17][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Eline sağlık, diğer sürümlerden farklı bir rom olmuş gerçekten. Şu ama kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
  11. Alper

RE: [5.4.17][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Eline sağlık Seyfi Hocam.
  12. Alper

[4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.1

RE: [4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.0 Eline sağlık,
  13. Alper

[4.4.2][ART] Samsung Galaxy S6 Rom For GM Discovery

RE: [4.4.2][ART] Samsung Galaxy S6 Rom Eline sağlık doktor...
  14. Alper

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe Benim gözlemlerim şarjı en uzun giden os rom. Kulaklık bence oldukça iyi. Kusursuz bir rom.
  15. Alper

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe Bende öyle bir sorun yok.whatsapptan gelen resimler normal büyüklükte.
  16. Alper

[PORT][4.4.2] Doogee DG850 Hitman V1 by Tallboy GM Discovery

Eline sağlık. Güzel görünüyor. Deneyelim bakalım.
  17. Alper

[PORT] [IOS 8] AyFone ROM v1

RE: [PORT] AyFone ROM v1 Seyfi Hocam,eline sağlık. Önceki romu uzun süre kullanmıştım. Oldukça iyiydi. Gerçekten farklı bir rom.
  18. Alper

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

Elinize sağlık üstadlar.
  19. Alper

[Edit][ART]Rowell Rom

güzel görünüyor eline sağlık