Arama sonuçlarınız

1. M

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

Lolipop arayüze ne kadar var?
  2. M

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery Eklenemez mi? Yani programlarla falan
  3. M

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery Rom nasıl arkadaşlar. Dinamik status bar sorunsuz çalışıyor mu?
  4. M

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Kusura bakmayın bilmiyordum. Romu denemek istemiştim
  5. M

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Selamün aleyküm. Forum pit tech de discovery için note 5 romu var Fakat siteye üye olamıyorum. Aktivasyon gelmiyor. Romun burada paylaşılması mümkün mü veya üyeliği olan bana linki ata bilir mi. Şimdiden teşekkürler
  6. M

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v3 #C.O.S TEAM V4 final mi olacak?
  7. M

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v3 #C.O.S TEAM Sonunda gelmiş v3. Kullanan arkadaşlar romun nasıl olduğunu söyleyebilirler mi?
  8. M

[4.4.2][ART] Samsung Galaxy S6 Rom For GM Discovery

Müzikte ses seviyesini yükseltince müzik durdu diyor
  9. M

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM Nasıl yapabilirim. Bi yolu var mi
  10. M

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM Pekl bu romdakini simdi kullandığım roma aktaramaz mıyım
  11. M

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM S6 ROM yukledim simdi. Ama bunda sadece sistem uygulamalarında calisiyor. Whatsapp face twitterda çalışmıyor. Bu ROM işlerinden hiç anlamak nasıl bulurum bilmiyorum ?
  12. M

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM Bu dinamik durum çubuğunu şu an kullandığım roma ekleme şansım var mı. Varsa da nasil yükleyebilirim?
  13. M

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM V3e ne kadar var. V2de whatsappta ismimi yazamıyorum. Bu sorun romdan kaynaklı mı acaba?