Arama sonuçlarınız

1. DenniZ

values düzeltme dil ayarı

arkadaşlar elimde samsung un custok romu var ama ingilizce system ui nin içinde values yok dil nereden düzeltebilirm  :) :) :) :)
  2. DenniZ

rom dosyaları

sa. arkadaşlar cm 11 romu var elimde parlaklık sorunu var romda .parlaklık bir romda hangi dosya tarafından kontrol edilir   system.apk mı?. kernel mi? veya başka bir dosya mı yardım ederseniz sevinirim :) :) :) :)
  3. DenniZ

tamesek rom nedir

beyin firarda  :) :) :) :) :) :rool: :rool: :rool: :rool:
  4. DenniZ

tamesek rom nedir

tamesek rom buldum cihazım içiin cm12.1 nedir bu ???
  5. DenniZ

Sanal tuşlar çalışmıyor

eskiden çalışıyor muydu  çalışıyorsa romu tekrar yükle
  6. DenniZ

Sanal tuşlar çalışmıyor

qemu.hw.mainkeys=0  yaz build propun en altına yeniden başlat  stok rom ise çalışmaz
  7. DenniZ

Cyanogen müzik uygulaması var mı ?

apk olarak kullanabileceğin var veya system app klasörüne atıp sistem uygulamasaı yaparsın cyanogenmod  eleven uygulamanın adı  http://forum.xda-developers.com/attachment.php?s=9db7fb024776e7bae773db1d72bda2f5&attachmentid=3066470&d=1418709547
  8. DenniZ

Gravity Box hakkında Yardım

tüm cihazlarda kullanılır fakat jellybean- kitkat-lollipop sürümleri vardır sürümüne göre indir  :) :) :) :)
  9. DenniZ

roma META-INF klasörü yüpmü

sa arkadaşlar elimde birkaç apk var  onları zipe atıp yüklemeyi düşünüyorum fakat   lib klasörüde var meta inf i nassıl yapacğımı bilmliyorul bir yardımcı olurmusunuz  Teşekkürler :) :) :) :)
  10. DenniZ

twrp den kendi zipimi oluşturma

sa. twrp den kendi uygulamalarımı yüklemek istiyorum bunun için içinde root dosyası bulunan zipi kullanacağım içindeki supersuyu sildim yerin  chrome youtube.. attım birde lib oluşturdum onun içine de libleri atttım fakat META İNF klassöründe  CERT.RSA- CERT.SF-MANIFEST.MF adında dosyalar var...
  11. DenniZ

apk cracklama

sa. bi apk var da cracklanacak yapabilecek var mı
  12. DenniZ

Sarj sorunu

piyden dolayı olabilir  düzensiz şaj etmemeye çalış yeni pil dene veya samsung destek hattına sor
  13. DenniZ

Sarj sorunu

abi benim telefonda bu yaz şaröj sorunu vardı 40 a gelince saniyeler içinde azalıyordu calibration uygulamalarını denedim olmadı root vardı stok rom attım i samsung garantiye verdim yeni batarya verdiler birde yazılım yüklemişler şimdi sorun yok kullandığım romdan dolayı 5 e düşünve azalıyor...
  14. DenniZ

Ana ekran tusum calismiyor

gravity box kullanmayı denedin mi
  15. DenniZ

cm 12.1 uygulama boyutları

ama stok romda olmuyordu veya cm 11 de 250 mb yi geçmiyordu kernelden flan olabilirmi system de ap klasörüne atınca boyutları düşüyor fakat romlu zip şeklinde açınca normal system app fremework media... yok system.dat uzantılı dosyalar var açamıyorum
  16. DenniZ

cm 12.1 uygulama boyutları

SA. arkadaşşlar cihazımda cm 12.1 yüklü ffakat uygulama boyutları normalden çok fazla mesenger 120 mb , facebook 350 mb yi buluyor youtube 44 mb, play hizmetler 120 mb bunu nasıl hallederim sorun neyden kaynaklı cihaz 4 gb hafızası var yetmiyor Teşekkürler iyi akşamlar  :) :) :) :) :shy: :shy...
  17. DenniZ

roma apk ekleme

SA arkadaşlar ben cm 12.1 e apk koymak istiyorum fakat romu açınca zipde app veya priv app yok  system new.dat uzantılı dosyalar var bunu nasıl açarım programı flan var mı araştırdım bulamadım
  18. DenniZ

arama ekrani

kullandığın stok rom mu cm 11  flan mı eğer cm 11 se tema deneyerk yapabilirsin
  19. DenniZ

ağda kayıtlı değil samsung

samsung cihazıımda bugün  kullanırkan açılınca hat gittisonra stok attım şimdi ful çekiyor arama yapıyorum ağda kayıtlı değil diyo  efs klasörünün backupu vardı onu atıcam sizce ne yapmalıyım  Ayarlar > Bağlantılar > Diğer ağlar > Mobil ağlar > Ağ operatörleri Güncelleme  nette yazıyodu...