Arama sonuçlarınız

1. bnymn61

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC ][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS) @"Rygebin" @"caneray" Sorun neyden kaynaklanıyodu bilmiyorum çözüldü . Romu tekrar indirdim . 7zip i indirip onunla birlikte çıkardım sorun ortadan kalktı yükleniyor . Teşekkürler .
  2. bnymn61

RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC ][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS) @"Rygebin". İndireyim tekrar 7z yide indrip deneyecem . Teşekkürler hocam
  3. bnymn61

RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC ][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS) @"caneray" tekrar indiriyorum . bir sorun olursa bilgilendiririm .
  4. bnymn61

RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC ][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS) Hepsi var hocam
  5. bnymn61

RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC ][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS) Buyrun hocam bu
  6. bnymn61

RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC ][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS) Hocam indirdim yükleme yaparken error diye bi satır hata yazıyor sonra kodları 1 saniyede işleyip okay diyor . telefonu yeniden başlatıyor . oem kilidim daha önceden kodlada açmıştım başka rom yüklerken hata...
  7. bnymn61

RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC ][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS) @"Rygebin"  Bilgi alabilirmiyim ?
  8. bnymn61

RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC ][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS) Roma geçiş yapıcam 6.0.1 den . direk v3 ü yüklemem gerekiyor dimi ? ve kurulum diğerleriyle aynımı ?
  9. bnymn61

Android One 4G Rom Önerileri - Kullanıcı Yorumları

Hangi custom rom daha kullanışlı pil konusu ve özelleştirme zaten çoğu cm tabanlı . Daha doğrusu sorunsuz ve pil konusunda hangi custom rom daha iyidir ? Birde konuya romlarla ilgili anket eklermisiniz ?
  10. bnymn61

Android One 4G Rom Önerileri - Kullanıcı Yorumları

En çok kullanılan önerilen rom nedir ? Custum veya stock ?
  11. bnymn61

[V6][Stabil]6.0.1][UNOFFICIAL][32bit][BETA] CyanogenMod 13 V6 by arvinquilao

RE: [Link Eklendi][ROM][6.0.1][UNOFFICIAL][32bit][BETA] CyanogenMod 13 by arvinquilao Çalışmalarda başarılar kardeşim eline sağlık.
  12. bnymn61

[6.0][Güncel][Stock Rom]General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y)

RE: [6.0][Güncel] [Stock Rom] General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y) hayır devamlı veriyorsa bu roma geçmeyeceğim o yüzden sordum :)
  13. bnymn61

Yardım Edin Lütfen

oemi açmadıysan bildiğim kadarıyla brick falan oluyo bir işlem yapamıyorsun . Servise yollaman en iyisi ücret almıyorlar.
  14. bnymn61

[6.0][Güncel][Stock Rom]General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y)

RE: [6.0][Güncel] [Stock Rom] General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y) @"mahir02" bu playstore hatasını peşpeşemi veriyor yoksa bi seferlikmi ?
  15. bnymn61

[6.0.1][ReFixed]General Mobile 4G Marshmallow (MMB29K)Stock Rom

RE: [6.0.1] General Mobile 4G Tek/Dual Sim (MMB29K) Stock Rom Yok şuanlık bir sorun yok sorunsuzca kurdum şükür ::)  bakalım neler olacak 6.0.1 de ::) otadan gelen güncellemeleride rahatlıkla yükleyebiliriz dimi ? bir sorun çıkarmaz inşallah .
  16. bnymn61

RE: [6.0.1] General Mobile 4G Tek/Dual Sim (MMB29K) Stock Rom Bu hata ne gibi bir hata olabilir ? Bir sorun olunca geri dönüş yapayım size ?
  17. bnymn61

RE: [6.0.1] General Mobile 4G Tek/Dual Sim (MMB29K) Stock Rom Hocam ne gibi bir sorun olabilir ki ? Stock olarak vermediniz mi romu zaten ?
  18. bnymn61

RE: [6.0.1] General Mobile 4G Tek/Dual Sim (MMB29K) Stock Rom Hocam teşekkürler herşeyi tamamladım açılmasını bekliyorum :)
  19. bnymn61

RE: [6.0.1] General Mobile 4G Tek/Dual Sim (MMB29K) Stock Rom wipe data yapınca ne kadar sürede formatting data da silme işlemi yapıyor ? Bitmek bilmedide
  20. bnymn61

RE: [6.0.1] General Mobile 4G Tek/Dual Sim (MMB29K) Stock Rom Derleme numarası değişirmi bilmiyorum bu romu yükleyince belkide yükleyince değişir diye düşündüm bu yüzden servisfe vs. İşim olduğunda sorun olur diye düşündüm .