Arama sonuçlarınız

1. bnymn61

[6.0.1][ReFixed]General Mobile 4G Marshmallow (MMB29K)Stock Rom

RE: [6.0.1] General Mobile 4G Tek/Dual Sim (MMB29K) Stock Rom Konu sahibi ilgilenebilir mi bilgi almak istiyorum . Yada @"Orochi™" hocam sizin bi bilginiz varmı
  2. bnymn61

[6.0.1][ReFixed]General Mobile 4G Marshmallow (MMB29K)Stock Rom

RE: [6.0.1] General Mobile 4G Tek/Dual Sim (MMB29K) Stock Rom MRA8Y derleme numarası olan tek simli cihazım var . Yüklediğim bu stock romdan sonra servise vs.. göndersem bir sorun çıkar mı ?
  3. bnymn61

6.0.1 Güncelleme

Arkadaşlar bendede aynı hatayı verdi ? Sorun nedir tam olarak ? Güncelleme geldi indirdim . Yanlız recoveryde yüklerken hata verdi ? Stock romdayım hiç custom rom yüklemedim . Sadece yaptığım exTremeBoost tweakını yüklemek oldu . Root vs. hiçbirşey atmadım nedir bu sorunun çözümü baktım ama tam...
  4. bnymn61

[Çözüldü]General Mobile 4G Bootloader Unlock

fastboot oem unlock-go komutunu vererek çözmüştüm sorunu ama telefon sıfırlanıyor tabiki
  5. bnymn61

[TWEAKS][SCRIPTS][2.3/6.0] eXtremeBoost™ v2.5.1

RE: [TWEAKS][SCRIPTS][5.1.1+] eXtremeBoost™ v2.5.1 telefonu sarjdan çıkarınca 1 dkka içinde %97 vs.. düşüyordu o sorun ortadan kalkmış :) Stock 6.0
  6. bnymn61

RE: [TWEAKS][SCRIPTS][5.1.1+] eXtremeBoost™ v2.5.1 peki bu twrp reboot system dediğim halde system yeniden başlatmıyor ?
  7. bnymn61

RE: [TWEAKS][SCRIPTS][5.1.1+] eXtremeBoost™ v2.5.1 Her rom kurmamız gerektiğinde cmd ekranından oem go komutunu vermemiz gerekiyor mu ?
  8. bnymn61

Twrp Kurulumu

Arkadaşlar allah için ya birisi şu twrp kurmayı anlatsın bi türlü kuramadım . FAILED (remote: unlock device to use this command) hatası veriyor yüklerken geliştirici seçeneklerinden oem kilidinide açtm ilk kez twrp falan kuracam anlamadm sorunu nedir diye :(
  9. bnymn61

RE: [TWEAKS][SCRIPTS][5.1.1+] eXtremeBoost™ v2.5.1 Arkadaşlar güzel diyorsunuzda whatsapp vs.. bildirim sorunu yaşatıyormu bu fix ?
  10. bnymn61

Görüntülü görüşme

Arkadaşlar görüntülü görüşme galiba stock rtomda yok acaba diğer  custom romlarda varmıdır ? Veya donanımsal olarak mı görüntülü görüşme yok bi bilgi alabilirmiyim ? 3. parti uygulamalarla kullanabiliyoruz .
  11. bnymn61

6 da Kalmalı mıyım Yoksa Cyanogen Modda mı?

Arkadaşlar 4G aldımda en iyi şarj giden rom hangisidir acaba ?
  12. bnymn61

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

:) daha güzel oldu böyle  :breakdance:
  13. bnymn61

Gayet güzel duruyor . AppDrawer değişik bişey olursa daha hoş bişey çıkabilir ortaya.
  14. bnymn61

güzell :) 4g Alacak Millet Şimdi
  15. bnymn61

Gm sinema

Tesekkurler
  16. bnymn61

Gm sinema

Gm sinema kullanmak icin program durum bilgisi vs. Okuyor . Orjinal GM discovery romunun durum bilgilerini update dosyasi yapip verebilcek varmi ? Buyuk ihtmlle build.prop duzenlenecek tam bilgim yok yardimci olurmusunuz ?[hr]Bi yardm yokmu flood oluyor ama
  17. bnymn61

Gionee app İndirme ve Yukleme

vayy extra böyle şeylerde varmıydı gioneede :)
  18. bnymn61

yeni hali bumu olacak bu gece gelecek olan :)
  19. bnymn61

[OFFICIAL] Stay Os Rom V3 GM Discovery By Creative®

RE: [PORT-EDİT][4.4.2]Stay Os Rom #By Creative® Hyr şuanki birkac sorunu belirtmissiniz ya onlardan arindiktan snra yuklemeyi planliyorum nezamna hallolur acaba :)