Arama sonuçlarınız

1. bnymn61

[AOSP-OS] ColorMe v1 - CoLorMe v1 Mixed

hocam romları deneyip geri dönüş yaptıgım tek rom bunun ilk versiyonu. :) Acaba yeni hali nasıl olacak kesinlikle deniyeceğim bekliyorum . İlk romu hiç bir sorunu olmayan sadece görselliği biraz az olan bir romdu . Pil , Kasma , Bildirim vs.. Hiç bir sorunu yoktu umarım bundada bu sorunlar olmaz :)
  2. bnymn61

Ecoo OS By SmiLeToliFe

Daha öncekileri söylese bilelim :) @Captain
  3. bnymn61

Ecoo OS By SmiLeToliFe

Şuana kadar ilk kez görüyorum bi romda oynama yapilmadgni apklarina dokunulmadgni ilginc
  4. bnymn61

Ecoo OS By SmiLeToliFe

Hocam sizce emui mi yoksa eccomu :D ? Ve emui te nie art eklenmesini hocam ?
  5. bnymn61

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe @SmiLeToLife hocam Bildirim sorunu varmı ? yani sonlandırma ekranı vb . yerlerde uygulama kilitlemek gerekiyormu ?
  6. bnymn61

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe Hocam rom boyutu 633 :)
  7. bnymn61

[4.4.2][ART][ONESHOT] UMİ ROM

https://www.youtube.com/watch?v=hQgM1vSlJL8 Hocam Detaylı İncelemesini Buldum Merak Edenler Daha Detaylı Bakabilir.
  8. bnymn61

[4.4.2][ART][ONESHOT] UMİ ROM

Durum cubugu + Sonlandirma ekrani ss rica edebilirmiyiz hocam ? Ayrica pili nasl ve bildirim sorunu varmi ?
  9. bnymn61

[PORT][4.2.1] Rookie ROM

hocam hala geriye döndüğüm sizin color_me romunuz .. başka rom kullanıp hep color_me ye dönüyorum .. color_me 0 sorunsuz bir rom .. herşeyiyle batarya & performans vs.. bide bunu deniyeyim .. bakalm sorunu yoktur umarım :)
  10. bnymn61

[PORT][4.2.1] Rookie ROM

Şarjı bu kadar iyi olmasının kötü bi yanı vardır . Whatsapp bildirimleri nasıl ? Sorun oluyormu