Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RE: [ROOT] Android 6.0/6.0.1 Çalışan Root Yöntemi
twrp ve super su kurulumunda sorun yaşamadım ama xposed kurmak için twrp de başlattıgımda stok recovery de açıldı ne yapmam gerekiyor ?
her gelip kendini müfettiş sanana inanmayın, yarın veya öbür gün öğretmen tabletinin stok romuda paylaşılacak, hatta ben öğretmen tabletine öğrenci romu atıp rootladim, hiç endiseniz olmasın bu ülkenin yazılım bilgisi gelip sizin evinizdeki mac adresinden tabletinizi soruşturacak seviyeye...
RE: [6.0.1] General Mobile 4G (MMB29K) Stock Rom
Dokunmatik nedense cok iyi olmuş, hiç dokunmatik takintim yoktu ama bu sahada güzel olmuş, diğer değişikleri firsat buldukça yazacağım
RE: [6.0] General Mobile 4G Marshmallow OTA Capture Dosyası ve Kurulumu
helal olsun hocam özellikle kullanan arkadaslar 5.1.1 ile karşılaştırma yaparlarsa çok iyi olur, emeğinize sağlık tekrar :)
RE: [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS)
Bu çalışma umarım yeni rom çalımalarını
doğurur. Kendimde bir porje oluşturmak istiyorum , umarım
başarılı olur.
Cümlesinde Yazım Yanlışı Yapmışsiniz HOCAM :)
RE: [Custom Rom] [5.1.1] General Mobile 4G Cynogenmod 12.1
Romu Kullanan Arkadaşlar Genel Stabillik Ve Özelliklede Pil Performansi Konusunda Stok Romla Karşılaştırma Yaparlarsa Yüklemeyi Düşünen Arkadaşlara Çok Yardımcı Olurlar.. Şimdiden Teşekkürler..
RE: [5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Wileyfox Swift Rom
@Dr.Razor™ hocam sizde xperia serisi bi cihaz yokmuydu ?? eğer gm 4g yi kendiniz için aldıysanız bizlerde sevinelim :)
Root attim ve birkac sacmalik yaptim, google launcher sorun verdi , diger google uygulamalarindan bazilarini kaldirdim, onlarda sorun verdi.. Kisaca stok rom ne zaman gelir , veya stok rom nasil olusturulur ?
Hocam Buğra hoca gibi zen 2 yi bekliyordum ama hem çok geç kaldı hemde dolar yüksekliğinden pahali gelecek gibi , tabi pahalıdır kastım 1200 tl bandında, siz düşünmemiştim ? 1000-1500 bandında çok iyi alternatif