Arama sonuçlarınız

1. M

[TWEAKS][SCRIPTS][2.3/6.0] eXtremeBoost™ v2.5.1

cyanogenmodda fazla katkısı olmuyormu ?? öyle bi yorum okudum sankide
  2. M

[ROOT][TWRP-FLASH] Android 6.0/6.0.1 Çalışan Root Yöntemi

RE: [ROOT] Android 6.0/6.0.1 Çalışan Root Yöntemi senin yerin hep ayrı kaancım sağol  :)
  3. M

RE: [ROOT] Android 6.0/6.0.1 Çalışan Root Yöntemi super  su durduguna göre root açısından sorun yok, flashify ile atsam sorun olmaz değilmi ?
  4. M

RE: [ROOT] Android 6.0/6.0.1 Çalışan Root Yöntemi twrp ve super su kurulumunda sorun yaşamadım ama xposed kurmak için twrp de başlattıgımda stok recovery de açıldı ne yapmam gerekiyor ?
  5. M

[4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 ÖĞRETMEN Stock Rom (ETAB5-01.03.09T.I)

hocam elinize sağlık çok sağolun :)
  6. M

ETAB 5 ROOT TEHDİDİ | MEB'DEN GELEN MESAJ

her gelip kendini müfettiş sanana inanmayın, yarın veya öbür gün öğretmen tabletinin stok romuda paylaşılacak, hatta ben öğretmen tabletine öğrenci romu atıp rootladim, hiç endiseniz olmasın bu ülkenin yazılım bilgisi gelip sizin evinizdeki mac adresinden tabletinizi soruşturacak seviyeye...
  7. M

[6.0.1][ReFixed]General Mobile 4G Marshmallow (MMB29K)Stock Rom

RE: [6.0.1] General Mobile 4G (MMB29K) Stock Rom Dokunmatik nedense cok iyi olmuş, hiç dokunmatik takintim yoktu ama bu sahada güzel olmuş, diğer değişikleri firsat buldukça yazacağım
  8. M

[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

boyutlari degismiyorda yerleri degisebiliyor birde tema atinca sekli degisiyor, mesela sony temalarda z3 tarzi oluyor
  9. M

alttaki home, geri ve son uygulamalar tuslarinin oyunlarda vs. ekrana gelmemesi sorunu son guncelleme ile duzeldi..
  10. M

[5.1.1][BLISS]General Mobile 4G Blisspop v4.0.3

RE: [5.1.1][BLISS]General Mobile 4G Blisspop elinize sağlık hocam, daha yeni cm kurdum, bu romla cm arasinda pil performansi konusunda bi fark varmi ?
  11. M

[5.1.1][Stock ROM][RE-FİXED] GM 4G LUZ59R (Partition Kodlarına Göre Düzenlendi)

RE: [Stock ROM][RE-FİXED] GM 4G LUZ59R (Partition Kodlarına Göre Düzenlendi) bu arada wileyfoxu kurdum cm yide indirdim faceye gelde 2 dakika yapalım
  12. M

[5.1.1][Stock ROM][RE-FİXED] GM 4G LUZ59R (Partition Kodlarına Göre Düzenlendi)

RE: [Stock ROM][RE-FİXED] GM 4G LUZ59R (Partition Kodlarına Göre Düzenlendi) dual içinde düzenlenmiş hali yokmu
  13. M

[6.0][06.11.15]General Mobile 4G ve Dual Marshmallow OTA Capture Dosyası ve Kurulumu

RE: [6.0] General Mobile 4G Marshmallow OTA Capture Dosyası ve Kurulumu helal olsun hocam özellikle kullanan arkadaslar 5.1.1 ile karşılaştırma yaparlarsa çok iyi olur, emeğinize sağlık tekrar :)
  14. M

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Bu çalışma umarım yeni rom çalımalarını doğurur. Kendimde bir porje oluşturmak istiyorum , umarım başarılı olur. Cümlesinde Yazım Yanlışı Yapmışsiniz HOCAM :)
  15. M

hocam stok roma göre sarj konusunda bi karsilastirma yaparmisiniz ?
  16. M

RE: [Custom Rom] [5.1.1] General Mobile 4G Cynogenmod 12.1 Romu Kullanan Arkadaşlar Genel Stabillik Ve Özelliklede Pil Performansi Konusunda Stok Romla Karşılaştırma Yaparlarsa Yüklemeyi Düşünen Arkadaşlara Çok Yardımcı Olurlar.. Şimdiden Teşekkürler..
  17. M

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Wileyfox Swift Rom @Dr.Razor™ hocam sizde xperia serisi bi cihaz yokmuydu ?? eğer gm 4g yi kendiniz için aldıysanız bizlerde sevinelim :)
  18. M

Stok Rom Gelirmi ?

Root attim ve birkac sacmalik yaptim, google launcher sorun verdi , diger google uygulamalarindan bazilarini kaldirdim, onlarda sorun verdi.. Kisaca stok rom ne zaman gelir , veya stok rom nasil olusturulur ?
  19. M

[ANA KONU]General Mobile Android One 4G

Buğra hocam 16 haziranda zenfone türkiye tanıtımı var, sizce hala zenfone 2 alınır mı ? Yoksa bunumu önerirsin ?
  20. M

Yeni telefon önerisi :)

Hocam Buğra hoca gibi zen 2 yi bekliyordum ama hem çok geç kaldı hemde dolar yüksekliğinden pahali gelecek gibi , tabi pahalıdır kastım 1200 tl bandında, siz düşünmemiştim ? 1000-1500 bandında çok iyi alternatif