Arama sonuçlarınız

1. M

General Mobile 4G Yoklaması

Ya herseyi geçtim snapdragon işlemci sayesinde cm falan Portlanir, mesela benim arkadaşta samsung e5 var, işlemci falan aynı olan telefonların orjinal romlari Portlanir :)
  2. M

Yeni telefon önerisi :)

Hocam general mobile istermisin bilmem ama bende discoyu geçen ay sattım, bir daha almam diyordum ama general mobile 4g aklımı çeldi gibi, hem işlemcide sd 410 , cm vs uğraşırdiniz :)
  3. M

General Mobile 4G Yoklaması

Konu Yanlıs yerde ise sılınebılır veya tasınabilır.. Daha cok kisi gorup fıkır belirtsın diye buraya actım.. Eski bir discovery sahibi olarak bir daha gm almam diyordum ama yeni one projesiyle cıkan model kafamı karıstırdı.. Öncelikle forumdaki hocalarımın goruslerini merak ediyorum.. Birde...
  4. M

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: *** Xperia™ Z3 v4.0 Final Dr.Razor™ *** hocam forumda atacak rom ariyordum simdi bunu bekleyecegiz, ne zaman geliyor :)
  5. M

[PORT] [JB] L ROM

hocam jb ye donesim geldi sizin romu gordumde upload ediyorum yazmissiniz güncelleme yok ortada ? güncellemeyi paylasabilirmisiniz ?
  6. M

Servis Yeni Cihaz Yolladi, Ne Yapmami Tavsiye Edersiniz ?

sagolsunlar hocalarimiz sayesinde epey bi rom atar olduk.. Bende g2 almayi dusunuyorum ve onada romlar kuracagimi dusunuyorum ama sizce ikinci el mi yoksa sifirmi almaliyim ?
  7. M

orochi hocam ben 3 kez degisim istedim, degismediler, bu kezde istemedim degistirdiler :)
  8. M

ama heryerde o fiyata satiliyor, kimse o kadar vermezki
  9. M

arkadaslar telefonumu 4. Kez servise yolladim, bana sifir kutu acilmamis cihaz yolladilar.. Ancak ben para iadesi isteyecektim, artik oyle bisey kalmadi.. Simdi ne yapabilirim ? Acilmamis satsam ne kadar eder ?
  10. M

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

@Orochi™ hocam artin stabilitesinin artirilmasi gibi bir durum varmi ? yani eski forumda birisi art'i kendisinin yeni guncellemesiyle daha stabil hale getirdiğini yazdida, acaba boyle bisey varmi diye merak ettim :)
  11. M

[4.4.2][ART] LegenD Rom V11 Android L Edition

elinize sağlik sizler sayesinde discoverydeyiz :)
  12. M

[MOD-PORT] CM11 Ses Geliştirmesi For KitKat

@Orochi™ hocam stabil kitkattayim, musicFX yok, acaba direk flashlasam sorun olurmu ? titanyum backuptada baktim bulamadim
  13. M

Stabil Kitkat Romundaki Hatti Yeniden Başlatmayi Gidermek İcin Ne Yapilabilir ?

deneyecegim tesekkurler, birde wifi kapali olmasina ragmen pilde acik gorunuyordu, gelismis ayarlardan kapatiyorduk, simdi kapatiyorum ama olmuyor.
  14. M

Stabil Kitkat Romundaki Hatti Yeniden Başlatmayi Gidermek İcin Ne Yapilabilir ?

Basliktada yazdigim gibi stabil kitkatta hat gunde 4 kez falan yeniden baslatiyor, bazi cutom romlarda verilen modem fix leri falan vardi, acaba onlari kullansam sorun cozulurmu ?
  15. M

Cok sagolun hocam, sayenizde art kullanmayada basladik..
  16. M

@Orochi hocam eski forumda yabanci biri art destekli aosp rom paylasti, birkac sorunu var ve bildirim cubugunda genisletmeden gorunen hizli ayarlar menusu yok.. Siz o romu duzenleyip portlasiniz olurmu ? Yani o forumdan almaniza gerek yok, redev aosp rom olarak geciyor..
  17. M

[PORT][4.2.1] Rookie ROM

Elinize saglik hocam
  18. M

[PORT][ART] iocean X8 Mini

hocam hem ahize sesi hemde hoparlör sesini artirmak icin ne yapmam lazim ? mobile uncle toolsta işe yaramiyor kitkatta.. viper4 ü de eskiden denemiştim, sesde bir fark görmemiştim.. başka bi Oneriniz varsa cok makbule geçer..
  19. M

Rom tabanını nasıl değiştire bilirim? (Yardım)

+1 bende bazi sarji az giden romlarda kitkat stabil tabani kullanmak istiyorum, bilen gelistiriciler cevaplarsa cok iyi olur.. pittechte birisi S5 romun build.prop dosyasini stabil kitkatla degistirip sarj suresinde artis oldugunu yazmis, taban degistirmek build.prop degistirmekmi ?
  20. M

RE: [ROM] GidGat™ Ultimate Hocam Bende Lite-Kat V3 ve Gitgat Ultimate var, Görünüşün Benim Için Bir Önemi Yok, Lite-Katı Da Siz Yaptıginiz Icin Ve Rom Yapma Konusunda Bir Bilgim Olmadigi Icin Soruyorum, Iki Rom Arasinda Pil Konusunda Farklilik Varmi ? Iki Romdan Herhangi Birinde Pil Icin...