Arama sonuçlarınız

1. balki

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Cvp: RE: [ROM- ART] GidGat™ Ultimate Hocam o dediklerinizi nereden bulabilirim?
  2. balki

Cvp: RE: [ROM- ART] GidGat™ Ultimate Hocam ondan bahsetmiyorum. Mesela biri aradi, telefon ikonunun ustunde 1-2 yaziyor ya onu diyorum. Hani WhatsApp ikonunun ustunde 50 filan yaziyor. Bahsettigim sey bu.
  3. balki

Cvp: [ROM- ART] GidGat™ Ultimate Hocam bu ROM'a asigim lakin GidGat Launcher'da pop-up bildirim gormek icin ne yapmak gerek? Esenlikler...
  4. balki

Cvp: [ROM- ART] GidGat™ Ultimate çok mantıklı hocam :) sagolun bir de oyle edip deneyeyim...
  5. balki

Cvp: RE: [ROM- ART] GidGat™ Ultimate İndirecem hocam. İnsallah sorun olmaz... İlgi ve alakaniz icin tekrardan cok tesekkur ederim.
  6. balki

Cvp: [ROM- ART] GidGat™ Ultimate Hocam yav :( Sorun hala daha devam ediyor. Anlamadım gitti, ne etsem olmadı...
  7. balki

Cvp: [ROM- ART] GidGat™ Ultimate Yok hocam olmuyor inan ki... Suan Amigo OS 5.5'e gectim onda da widget destegi olmadi. Tekrar GidGat'a gececem. Bu sefer insallah olur. Ilgi ve alakaniz icin sagolun. Esen kalin...
  8. balki

Cvp: [ROM- ART] GidGat™ Ultimate Öyle de denedim, olmuyor...
  9. balki

Cvp: [ROM- ART] GidGat™ Ultimate İndiriliyor... Sonra facebook indirilemiyor diyor. Hata veriyor. Anlamadım inan ki hocam, ne yapsam olmadı..
  10. balki

Hocam, esenlikler... ROM gayet hoş amma Facebook uygulamasını indiremiyorum. Lütfen yardım edin.