Arama sonuçlarınız

1. SaVaS88

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.8.27][TR] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe Eline sağlık @"Wes" çok severek ve sorunsuz kullanıyorum. v7 yi tüm sıfırlamalarını yaparak kurdum. bir şey dikkatimi çekti, bende tema seçmek için ingilizceye geçmeye gerek kalmıyor (bu iyi birşey) birde reboot menüsünde recovery ve...
  2. SaVaS88

RE: [5.7.16][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Asıl ben, emek verip böyle güzel bir romu bize kazandırdığınız için size teşekkür ederim.
  3. SaVaS88

RE: [5.5.22][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe ben snap kamerayı kurdum, onun yanında gelen fotograf galerisi uygulaması da yeterli bence, sonra uygulamalardan varsayılan uygulamalarda galeri için snap galiriyi seçtim tamamdır.
  4. SaVaS88

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery ısınamadım, belki zamanla xperia devam....
  5. SaVaS88

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery bakalım Xperia™ Z3 ten vazgeçirebilecekmi, sabırsızlıkla bekliyorum, ellerine sağlık Dr.Razor
  6. SaVaS88

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v4.0 Final Teşekkürler çalıştı, başka bir şey atmaya gerek yok sanırım sadece bu 3 apk (contacts, googledialer, IncallU) yeterli değilmi?
  7. SaVaS88

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v4.0 Final @Dr.Razor™ GoogleDialer 1.1 (lolikat v4 teki) burada kullanabilirmiyiz. (türkçe karekterle rehberde arama yapılabiliyor ve yakınlık sensörü daha kararlı çalışıyor. sırf o yüzden.) Ben oradaki googledialer ve contacts apk ları alıp priv-app a koyuyorum, eski...
  8. SaVaS88

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v4.0 Final Önceden de dediğim gibi diğer rom lar ilgimi çekiyor kurup deniyor ama bir iki gün sonra bu roma geri dönüş yapıyorum. Muhteşem bir tesbit, daha hiç bir romda görmedim gps e evin içinde odanın tam ortasında bile bağlana biliyorum. Buda romun ne kadar uyumlu...
  9. SaVaS88

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v4.0 Final +1 cpu ayarlarını değiştirip açılışta uyarla dememe rağmen, cpu ayarları uygulamanamadı gibi bir mesaj veriyor programa girip hiç bir şey yapmadan uygula diyince uyguluyor. bu cpu çalışma zamanlama governor olarak smartassv2 kullanabilirmisiniz mümkünmüdür...
  10. SaVaS88

RE: *** Xperia™ Z3 v4.0 Final Dr.Razor™ *** Ellerine sağlık @Dr.Razor™ bir çok arkadaşında belirttiği gibi diğer romlara gözümüz kaysada dönüp dolaşıp karar kıldığımız rom senin Xperia™ Z3 romundur, bundan emin olabilirsin.
  11. SaVaS88

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

Bende rica etsem, ben commander kullanmıyorum  myphoneexplorer kullanıyorum.
  12. SaVaS88

Teşekkürler @alicandemir fix çok güzel çalışıyor. bir de şu usb kabloyu bağlayınca direk depolama birimi yerine sadece şarj olarak bağlanmasını sağlayan fix olsa :) myphone explorer kullanıyorum bağlanmak için her seferinde depolamayı kapatıp usb hata ayıklamayı açmak gerekiyor.
  13. SaVaS88

paclix, bir sorum olacaktı; ben 1.2 dolby ekli oln pakati kurdum eklentilere bakarken bir şey dikkatimi çekti ColorOS Dolby Digital Patch art için ayrı dalvic için ayrı verilmiş şimdi benim 1.2 dolby ekli olarak kuruduğum rom dalvic te çalışıyor ve dolby sorun yok ancak bu durumda art...
  14. SaVaS88

"USB hata akıylaması" her usb kablo çıkarıp takıldığında pasif oluyor bende bunu kalıcı hale getirebilirmiyiz? ayrıca her usb takılınca depolama alanı olarak değilde sadece şarj olarak bağlanması mümkünmü? sd kartlar ile ilgili olarak ta; müzikleri bulmayan arkadaşlar; Orochi hocanın...
  15. SaVaS88

Valla ben bekleyemedim hemen kurdum, sadece saat uygulamasını değiştirdim o kadar, şimdilik hiç bir sorunla karşılaşmadım. gayet güzel jb coloros taki konforuma aynen kavuştum. emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.
  16. SaVaS88

Elinize sağlık, Allah kolaylıklar versin, En kısa sürede bekliyoruz linki. Teşekkürler.
  17. SaVaS88

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** +1
  18. SaVaS88

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Dr.Razor bu mesajım gözünüzden kaçmış olabilir diye tekrar sorayım dedim.  Dediğim gibi çok önemli değil aslında ama, yinede çözümü olan sorunlar ise bakma imkanınız olur mu? Teşekkürler...
  19. SaVaS88

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Bende silmiyorum, Titanium Backup ile donduruyorum, belki lazım olur veya merak ederim tekrar açarım diye...