Arama sonuçlarınız

1. SaVaS88

[GAPPS] [LOLIPOP] Android 5.0

İşin espirisi bir tarafa, arkadaşların bir çok imkansız denileni başardığına şahit oldum, umarım bu da o başarılardan biri olur.
  2. SaVaS88

[GAPPS] [LOLIPOP] Android 5.0

Orochi üstad bunu verdiyse bunu kurabileceğimiz romu da verecektir :)
  3. SaVaS88

Flat Style Colored Bars

Teşekkürler HyperNon ben aviate launcher kullanıyordum herşey mükemmel bir tek aviate sorunlu idi senin metodunla onuda hallettim.
  4. SaVaS88

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Rom dan çok memnunum teşekkürler, kullanıma engel olmayan ama keyfe keder gözüme takılanlar var; -- Telefonla konuşurken yakınlık sensörü kaynaklı sanırım; ekranı önce kapatıyor sonra kendiliğinden açılıyor, telefonu kulaktan uzaklaştırıp tekrar...
  5. SaVaS88

[OPPO][PORT][4.2.1] ColorOS 1.4 GM Discovery

Eyvallah sağolasın paclix
  6. SaVaS88

kullanıma engel değil ama bir tesbitim olacak; 1. Telefon çevirici "ı" gibi "ğ" gibi türkçe karekterleri desteklemiyor doğrumudur, (alternatif dialer kullanılınca ise cevapsız çağrı bildirimi silinmiyor, tek alternatif "True Phone" on da da türkçe aramalar için t9 dillerinde 1. English, 2...
  7. SaVaS88

Sağol paclix, senin yeni coloros, lewa ve vibe üçünüde arşivledim, ilk fırsatta üçünü de deneyeceğim, Saygılar,
  8. SaVaS88

Eyvallah, sağol paclix. Bu arada coloros kitkat varmı ve portlanabilirmi bilgi verebilir misiniz. Yoksa kitkat olan os rom neyi tavsiye edersiniz.
  9. SaVaS88

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

içinde "21" geçmeyen port, işte beklediğimiz hizmet, Teşekkürler Orochi üstad cm11 i sabırsızlıkla bekliyoruz, [hr] Bunlarda benim ekran görüntülerim; rom ColorOs.Walkman.Orochi merak edenler için launcher Aviate icon tema lustre wallpaper taped takvim vidget digicall Ezan uygulaması...
  10. SaVaS88

Teşekkürler paclix Ellerine sağlık, şimdiye kadar gm telefonumda kullandığım en güzel rom bu, anladığım kadarıyle bu eski halinden (cyber71khan 1.4 versiyonu) daha güncel bir port doğrumudur? ben orochi üstadın wolkman li versiyonunu kullanıyordum, ne dersin eski rom da kalayım mı bu roma...