Arama sonuçlarınız

1. K

KitKat Full Sürüm IMEI Yedeği Nasıl Alabilirim?

Mobile uncle tools yükleyip ordan alabilirsin :goodgrief:
  2. K

Soket sorusu

Klasik discovery soket sorunu  :dry: Ben bimeksten aldım telefonu benim cihazda hiç bir sorun çıkmadı. Dediklerine göre discoverinin üretiminde 1 partisi soket arızalıymış. Hatayı anladıktan sonra diğer partilerde bunu çözmüşler. Ben çözülen partiden aldım sanırım  :cool: Cihazı verin garantiye...
  3. K

[PORTED] [v3.5 - ART] SONY WALKMAN™ | The Best Clear Audio Experience

RE: [PORTED] [v3.0] SONY WALKMAN™ | The Best Clear Audio Experience Kurdum ses kalitesini çok beğendim. Çoğu walkman sürümünde olduğu gibi Müzik bilgilerini düzenle, Müzik bilgilerini indir, Görselleştirici packlerini flaslamama rağmen çalıştıramadım. Durduruldu hatası veriyorlar. Ben walkmanı...
  4. K

[Boot Logo]●●● Arşiv ◕-◕

RE: [Boot Logo]●●● Arşiv ◕‿◕ Call of Duty Ghosts'u kullanmaktayım. Çok teşekkürler :dilcikar:
  5. K

[Boot Animation] Watch_Dogs ctOS v1.0

RE: [Boot Animation] Watch_Dogs ctOS Şuan bunu kullanıyorum. Oldukça iyi. Teşekkürler.
  6. K

Whatsapp Sesli Görüşme Özelligini Aktif Etmek. (Durum Güncellendi Çalışıyor.)

Arama yapılamadı. Telefonunuzun internete bağlı olduğundan emin olup tekrar deneyiniz. Annemi aradım. Wifi bağlıydı telefonuna.
  7. K

Arama yapıyor fakat hata veriyor aradığın kişide de arama yuklu olması lazım sanırım.
  8. K

RE: Whatsapp Sesli Görüşme Özelligini Aktif Etmek. Yani yakında bu özelliği google play yoluyla güncelleyeceğiz ve herkeste olacak ? iyi olur aslında :cool:
  9. K

[LAUNCHER]C Launcher

Açıklama C Başlatıcı - 1 Numara Kullanıcı Dostu Başlatıcı C Başlatıcı, KULLANICI DOSTU, HIZLI, AKILLI, PİL TASARRUFLU, KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ. C Başlatıcı, özelleştirilme kapasitesi oldukça yüksek bir başlatıcıdır. Kullanıcı dostu bir arayüz, asgari pil tüketimi ve gizliliğinizi üçüncü...
  10. K

RE: Whatsapp Sesli Görüşme Özelligini Aktif Etmek. Telefona rest atınca gitti bende ?
  11. K

RE: Whatsapp Sesli Görüşme Özelligini Aktif Etmek. Denedim çalışıyor, teşekkürler :rofl:
  12. K

[ANLATIM] Universal Deodexer v5

Bende sonradan anladım deodex olduğunu romun. Saolun işime yaradı.
  13. K

[ANLATIM] Universal Deodexer v5

Örnek : SystemUI.apk ve SystemUI.odex Veya Framework.jar ve Framework.odex   Demişsiniz de hocam app'da veya priv-app'da veya frameworkun içinde .odex uzantılı dosyalar yok :D Sadece .apk dosyaları var. Bu işlerde biraz yeniyim öğrenmek isityorum açıkcası. Dolbyı Gidgat ultimate...
  14. K

[ROM] [5.1.1] [OFFICIAL] Euphoria-OS 1.1 [D85x/LS990/VS985]

RE: [UNOFFICIAL][D855][ROM] [5.0.2] Euphoria-OS 1.0 [02/02] Hocam rica etsem 1-2 ss daha ekleyebilirmisiniz ? Çok saolun bu arada.
  15. K

Forumda Yapılması Gereken Değişikler

Chat eklenebilir. Güzel olur :D