Arama sonuçlarınız

1. Husnucan

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Kullanılabilir hoş ve sağlam bir rom olmuş, elinize sağlık , teşekkürler :goodgrief:
  2. Husnucan

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Htc Style Rom + Sanal Tuşlar  :angel:
  3. Husnucan

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Bu sürümde alt duşlar ekrandan bağımsız mı cihaz kilidini açıp kapatırken yada ekran ışığı hafif sönük halde dokunurken alt tuşlar yanıp sönüyordu bunda o sorun var mı :) Bu arada güncelleme için teşekkürler :)
  4. Husnucan

[PORT][ROM][4.2.2][Güncelleme] ***MIUI V5 4.10.18 Dr.Razor™***

Miui hastası biri olarak ekledim hdd'ye :) Jb'ye dönersem kullanacam teşekkürler ;)
  5. Husnucan

[MT6589][ART]O+ Air for Discovery

Elinize sağlık :angel:
  6. Husnucan

[MOD]GidGat SystemUI

Ooo teşekkürler çok güzel görrünüyor :)
  7. Husnucan

RE: [5.4.24][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe V6 için çalışan Mi-Tools modülü var mı elinizde mevcut 2.0.7 v6 içim uyumlu değil sanırım hiçbir türlü çalıştıramadım da :)
  8. Husnucan

RE: [5.4.17][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Yok hocam öyle değil son sürüm derken başlıkta yazan son sürümü diyorum ben  :rolleyes: 5.4.17 olanı diyorum yani  :happyyes: 
  9. Husnucan

RE: [5.4.17][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe 16 Gb telefon şuan için som sürümü yükledim fakat aşırı kasıyo ayarlar ve galeri de herzaman ki gibi baştan temiz kurulum yaptım ne olmuş olabilir ki sizde de kasıyo mu yoksa ben mi bir yerde yanlıştık yaptım. Rocovery olarak Philiz Touch...
  10. Husnucan

[4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom V2 For GM Discovery

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Ellerinize sağlık Hdd'ye attım. İyi forumlar ;)
  11. Husnucan

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Miui rom gibisi var mı ya :cool:
  12. Husnucan

RE: [5.4.10][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Arkadaşlar yeni bir discovery almayı düşünüyorum siyah 16 gb sırf eski miui kullandığım günler için ne dersiniz değer mi? Bi yorum yaparsanız ona göre alayım benen hem ihtiyacım da var :)
  13. Husnucan

[PORT][ZYQ I7][4.4.2][16GB][BETA]

Thanks bro for this rom ;)
  14. Husnucan

RE: [5.4.1][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Ellerinize sağlık
  15. Husnucan

[PORT][OS] Freeme OS

Sırf rom yüklemek için tekrardan bi Discovery alacam. 4 gb siyah vardı sattım aylar önce şimdi 16 düşünüyorum sadece rom yüklemek için sizce alınır mı? Bu arada rom için teşekkürler çok hoş görünüyor :)