Arama sonuçlarınız

1. KingUser

[4.4.2][TWRP] Casper via V5 Stock Rom[YENİ]

Cvp: [Stock][4.4.2] Casper via V5 [YENİ] Teşekkürler :)
  2. KingUser

Note 5 Telefonumun Problemi.

yazılım yükle pc
  3. KingUser

[LP] ETAB-5 Lollipop 5.1 Stock Rom

RE: [LP] Lollipop Stock Rom Tebrikler güzel
  4. KingUser

[PORT] FireHoundOS v2.0 for Etab 5

Helal knka tebrikler
  5. KingUser

LG G5 Launcher

Denicem
  6. KingUser

iOS 10 Emojis for GM 5+

fotoğraf olsaydı daha iyi olabilirdi .
  7. KingUser

Android 7.0 Launcher Apk

Android 7.0 Nougat sürümü ile birçok yenilik geliyor. Bu yeniliklerden biri de neredeyse baştan aşağıya yenilenen Launcher. Daha düzve sade bir tasarıma sahip olan Android 7.0 Nougat Launcher için dün ekran görüntüleri sızdırılmıştı. Bugün ise Android 7.0 Launcher APK dosyası ile karşımıza...
  8. KingUser

WhatsHack İndir Whatsap Mesaj değiştir.

Whatsapp tan gönderdiğiniz mesajların metnini düzenleyebilir ve saatini değiştirmek için birebir uygulama. Uygulama basit indirip görebilirsiniz  Uygulamayı çalıştırabilmeniz için cihazın rootlu olması lazım. Nasıl kullanılır: -Root iznini verdikten sonra sohbet ettiğimiz kişiler...
  9. KingUser

[ANLATIM] Logcat Nedir Nasıl Alınır

teşşeküürler
  10. KingUser

Lollifox Via V5 Rom

Kısa ve öz anlatmissin süper kafa yormuyor devam et @LecitaSky
  11. KingUser

LolliFox Boot Animasyonu

Bu akşam Paylaşılcak LecitaSky Romu  Olan LolliFox Rom Boot Animasyonu Sizlere Paylaşıcam Fazla Lafa Girmeden  Forum İlk Bayan developer @LecitaSky *~Teşekkürler~* @Seramik111 @Dr. Techno™ @Orochi™ İndir : https://goo.gl/EGTDCc
  12. KingUser

[PORT] Resurrection Remix 5.7.4 By Kinguser

Cvp: RE: Resurrection Remix M 5.7.4 By Kinguser Su resim eklemek aram kötü yardım ederseniz sevinirim.
  13. KingUser

[PORT] Resurrection Remix 5.7.4 By Kinguser

Yeni Bir Rom Karsinizdayim Resurrection Remix M 5.7.4 Gelelim Rom Tanıtımına •RR M 6.0.1 Dır •Yeni Ve Stabil Romdur •Stock Launcher •Kişileştirilebilir Durum Çubuğu •Pil Yüzdesi Ve Şekilli Ayarlama •Super Su Simgesi Bildirim Çubuğu Vb. Dahası Olan Bir Romdur. •VPN Buglu •Hatası Varsa...
  14. KingUser

play store uygulaması yok

@ezio89 kardeşim katiliyorum konuyu iyi okuyup tekrardan rom yukleyip ardindan romun surumine gore ya konuda gapps verilir yada surum arattirak bakip uygun gapps indirebilirsiniz.
  15. KingUser

DoogeeUi Rom Portladim Sorun Var Bi Bakarmisiniz

DoogeeUi Rom Portladim Sorunu Bootda kasıyor Nasıl Düzeltilir bilgisi olan paylasabilirmi. @Seramik111 @Orochi™ @SmiLeToLiFe @Wes @AloneMan
  16. KingUser

ROM İLE İLGİLİ 2 SORUM OLUCAK

Systemiu nasıl düzeltebilirsiniz @Orochi™ @SmiLeToLiFe @Seramik111 [hr] rom dosyalarıyla bi ilgisi varmı varsa nasıl düzeltirim
  17. KingUser

ROM İLE İLGİLİ 2 SORUM OLUCAK

Merhaba Arkadaşar Ben Casper Rom Geliştiricisi Olarak LG G3 Romu porladım ve rom kurdum reboot system dedikten sonra telefon kurulum ekranında 2de bir system iu durduruldu diyor rom başka launcher gömerek sorunu düzeltebiilirmiyim yada romun dosyalarınımı düzeltmem gerek yardım ederseniz sevinirim
  18. KingUser

[CM12.1/CM13]Stock Asus Kamera Flashable

Asus Kamerası Orijinal Stock Flashable Bir Kamerası Deneyiniz. ========================================= Çok özellikli ve Daha iyi çekim yapanlar için ideal bir kamera 'dır. =============Yükleme Talimatları============= •Recovery Kurtarma Mod Açınız •İnstall Zip •Kamera Flashable Zip...