Arama sonuçlarınız

1. DiscBlock79

Nexus Boot Logo Lollipop Romlar için

şimdi şu nexus yazan'ı alıp bide  android 6.0 açılış ekranını birleştirebilirmiyiz   yani istiyorumki sizin yaptıgınız logo'da pil çıksın  "nexus logo + marshmallow "   olabilir mi diyorum yani  :) yada en kısa buldum anlatmayı  herşey telefonda olan açılışla ilgili herşey kalsın  sadece nexus'u...
  2. DiscBlock79

[MOD- LP ]Amigo Chameleon

aşağıda link'i olacak.  orda amigo os kurun üzerinede dooge kurun diyor orda zaten daha iyi anlatılmış. http://forum.turkdevs.com/konu-rom-lp-port-v7-0-doogee-voyager-2-dg310.html olur mu ?
  3. DiscBlock79

[MOD- LP ]Amigo Chameleon

hocam ben amigo os lollipop kullanıyorum ama şu şekilde  amigo os'un üzerine dooge vooger v.7.0 kurulu bunu denesem bi sıkıntı çıkar mı ?
  4. DiscBlock79

Nexus Boot Logo Lollipop Romlar için

o tek nexus yazan logoyu alsak ?  yada söle diyim marshmellow'un açılış ekran  en son bölüm olan yerden bundaki nexus yazan yeri nasıl birleştirebiliriz ?
  5. DiscBlock79

[ROM-LP-PORT] v7.0 Doogee Voyager 2 DG310

hocam xposed açmıyor  ?  :uzgun:
  6. DiscBlock79

rehberden kişi silmeyi bulamadım çift kişi oluşuyor.  rehber'de dolu olduğu için rahatsız oluyorum nerden sileceğiz ? :what: :what:
  7. DiscBlock79

[MultiBoot] General Mobile 4G

discovery 2 mini için mutliboot özelliği varmıdır bulunurmudur ?
  8. DiscBlock79

mesala v8.0 çıkardın veya herhangi bir sürüm OTA uptades neden yok telefonda bi göz attım ama rastlamadım ?  :(
  9. DiscBlock79

[5.1.1] Omni Rom For Samsung Galaxy S3 Mini [GT-I8190]

i8200 kullanıyorum ama ona rom bulamadım burdan baktım sadece 8190 var belki yinede bilginiz vardır stabil rom nerden bulurum i8200 için ?
  10. DiscBlock79

[ROM-LP-PORT] v5.0 FINAL Doogee Voyager 2 DG310

Cvp: RE: [ROM-LP-PORT] v5.0 FINAL DOOGEE VOYAGER 2 DG310 denedim ama orjinal kamera performans'ını vermedi ben orjinal kamera performans'ı istemiştim  ama v7 versiyona yükselttim bi sorun kalmadı ama yinede güzel rom :)
  11. DiscBlock79

[ROM-LP-PORT] v5.0 FINAL Doogee Voyager 2 DG310

ÖN kamera kötü çekiyor ?  onun bi düzeltimi varmı ?
  12. DiscBlock79

Stock Kitkat Rom Kurulumu Videolu Anlatım

usb bağlı ses kısma tuşuna basınca telefon  FACTORY MODE' giriyor olmuyor ?  onu çözsem herşeyi yapabilecem ama nafile...
  13. DiscBlock79

[RECOVERY][TWRP 3.0.0.0] Kitkat By OROCHI

hocam ben deniyorum ama bi türlü bi yerde eksiklik varmış gibi hissediyorum  1. download dl   nerde bulamadım  2. herseyi yapıp telefonu kapatıp hiç bi şey yapmadan bağladım olmadı   çıkar tak yaptım pili ses kısma basılı tuttum açtım factory mode çıktı yine olmadı. 3. driver sorunu yok...
  14. DiscBlock79

GMD2 MINI ROOT for Superuser

peki kaldırma işlemi yapmak için napacağız ?
  15. DiscBlock79

[RECOVERY][TWRP][2.8.7.3] KITKAT By OROCHI

Cvp: [RECOVERY][TWRP][2.8.7.3] KITKAT By OROCHI Ben yapamadım ya spflashtool'da ? stock rom yüklü ondanmı acaba ? www.facebook.com/erkan079   ulaşabilirmisin  ?