Arama sonuçlarınız

1. C

[FİNİSH][7.1.2][N]Resurrection Remix 5.8.4 For E-TAB 5

Kamera çalışıyor mu acaba. Normalde nougat romlarda yatay çekiyor ve beyaz ekran veriyor. Fotoğraf ve video açısından deneyebilir misiniz. Mm rom sıkıntısız kullanıyorum. İyi ise buna geçerim.
  2. C

[APK][5.0+]Lenovo ZUI Dosya Yöneticisi

bakalım çalışacak mı
  3. C

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.8.5 RR ROM [WEEKLY] [OMS]

bende bildirim ışıkları yanmıyor. ne cevapsız aramalarda nede mail, whatsapp vss.. ayarları falan varsa nerede acaba.
  4. C

cm14.1 üzerine direkt kurdum. bir sorun olmadı. 3 şey ile karşılaştım. 1-tema desteği hala yok. rr 13 te vardı 2-rr ye özel ayar paneli ingilizce. rr13 de komple türkçeydi 3- adaway i bir türlü çalıştıramadım.
  5. C

teşekkürler. cm14.1 kurulu. üstüne direkt kurabilir miyim.
  6. C

[v2] Google Pixel Experience - GM 5+

RE: [GÜNCEL] Google Pixel Experience - GM 5+ teşekkürler
  7. C

[ARM64] GM 5 PLUS shamrock TWRP 3.2.3-0

sayın ezio. 6.0 rr yüklü gm plusuma cm14 yüklemek istedim ama kurulumda kırmızı yazılarla hata mesajı verdi. tekrar rr yüklemek zorunda kaldım. ben 6.0 rr li telefonuma twrp den 14.1 yükleyebilir miyim. yoksa ilk önce stock 7 yükleyip mi cm14 e geçiş yapacağım
  8. C

GM 5 Plus CyanogenMod CM 14.1 ROM[Android 7.1]

sayın asderdd şuan yüklü rr 5.7.4 yüklü. twrp den cm 14 denemiş ama kırmızı hata yazıları verip kalmış cm14 e geçememiştim. bundada özel yapılması gereken birşey var mı. ben twrp girmiş, veriyi biçimlendir deyip yükle buttonuna basıp 14 ü yüklemeyi denemiştim ve kırmızı yazılarla hata mesajı...
  9. C

crDroid ROM for GM 5 Plus [7.1.2]

sayın asderdd şuan yüklü rr 5.7.4 yüklü. twrp den cm 14 denemiş ama kırmızı hata yazıları verip kalmış cm14 e geçememiştim. bundada özel yapılması gereken birşey var mı. ben twrp girmiş, veriyi biçimlendir deyip yükle buttonuna basıp 14 ü yüklemeyi denemiştim ve kırmızı yazılarla hata mesajı...
  10. C

GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT[FASTBOOT]

Cvp: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [FASTBOOT] teşekkürler
  11. C

GM 5 Plus CyanogenMod CM 14 ROM

Cvp: GM 5 Plus CyanogenMod CM 14 ROM teşekkürler
  12. C

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM

dünden beri link çalışmıyor. başka bir yere yüklemek mümkün mü?
  13. C

Cvp: GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.3 RR ROM Mail sikintisi bendede oldu. Mymail uygulamasini yukleyip kendi mail programini devre disi biraktim GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. C

GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.3 RR ROM Aam GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. C

RE: GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.3 RR ROM başka camera uygulaması denediniz mi? open camera camera mx gibi. bunlar çaışıyorsa camera programında uyumsuzluk var demektir. deneyin isterseniz
  16. C

GM 5 Plus Temasek's Cyanogenmod CM13 ROM

rr romda 5.18 dakikalık süre aldım. normalde stock romda 4 saatlik süre alıyorum. wifi açık genelde 2g. wifini olmadığı yerlerde 3g açık. oyun yok.
  17. C

Cvp: GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.3 RR ROM Evet ilginc gercekten. Ama tek sorun simdilik bu. Rom harika GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. C

RE: GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.3 RR ROM evet sorun pil simgesinde gibi tel kapalıyken şarj doluyor. sanırım buraya yapılabilirse ince ayar gerekebilir.