Arama sonuçlarınız

1. umeyir1090

Vpn Acill

Cvp: RE: Vpn Acill http://forum.turkdevs.com/konu-guncel-meb-engeli-kaldirma-programi.html Bu konuya bi gözat derim
  2. umeyir1090

Wifiye bağlandığımda çıkan simge nasıl gizlenir?

Arkadaşlar ben tabletin sağ üst kısmında wifiye bağlandığımda çıkan simgeyi gizlemek istiyorum. Simge gözükmüyecek ama ben wifiye bağlı olucam. Böyle bişey yapabilirmiyim? :what: Not:Cihazım Rootlu Yardım Edenlere Şimdiden Teşekkürler.
  3. umeyir1090

Akıllı tahta usb yazılımını kırabilen varmı?

Akıllı tahtaya öğrencinin format atması disiplin suçu :) Yani format atmayı deneme bile. Ama deep freeze korumasını kaldırmaya çalışabilirsin. Genelde şifre "0000" yani dört tane sıfır oluyor dene istersen. Olmadıysa google amcaya deep freeze şifresi nasıl kırılır diye sorabilirsin :)
  4. umeyir1090

kalibrasyon yaparken beyaz ekran gelmiyor

yanlış dosya indirmiş olabilirsiniz BURADAN doğru dosyayı indirebilirsiniz. Olmadıysa TWRP sürümünüz ile ilgili bir problem olabilir. BURADAN son sürüm TWRP indirebilirsiniz. Daha sonra indirdiğin zıp dosyasını flasla. Eğer hala olmadıysa TWRP nin daha eski sürümü ile yüklemeyi deneyebilirsin...
  5. umeyir1090

Ethernet Otg Kablosu Sorunu

Cvp: RE: Ethernet Otg Kablosu Sorunu Zaten ben bu adımları daha önceden uygulamıştım
  6. umeyir1090

Dokunmatik Kalibrasyon

Amacın tabletine kalibrasyon yapmak ise stock rom at ve tekrar kalibre etmeyi dene. Belki tabletine farklı bir rom yüklemişsindir ve bu rom aradığın dosyaları silmiştir. Bu yüzden aradığını bulamıyorsundur. Eğer böyle ise stock rom attıktan sonra istediğin dosyaları tekrar ara
  7. umeyir1090

Ethernet Otg Kablosu Sorunu

arkadaşlar elimde 1 tane ethernet otg kablosu var yani adındanda anlıycağınız gibi kablolu interneti tabletimde kullandırmaya yarıyor ancak ben bu işi beceremedim. Kabloyu tabletime takıyorum ışıklar felan yanıyor internete girmeye çalışıyorum girmiyor. Anladığım kadarıyla bu kabloyu tabletim...
  8. umeyir1090

[Güncel]MEB Engeli Kaldırma Programı

Cvp: RE: [Güncel]MEB Engeli Kaldırma Programı Link güncellendi :happyyes:
  9. umeyir1090

[GÜNCEL] Çoklu Kullanıcı Modu (ROOT) (Öğretmenlerinize görmek istediğini gösterin)

Cvp: RE: Çoklu Kullanıcı Modu (ROOT) (Öğretmenlerinize görmek istediğini gösterin) Buraya tıkla google play dan Multiple Users uygulamasını indir ardından xposed e gir modüllerden bu uygulamayı işaretle cihazı yeniden başlat uygulamaya gir ve oradaki Users on power menu seçeneğini işaretle...
  10. umeyir1090

[Güncel]MEB Engeli Kaldırma Programı

Arkadaşlar test ettim onayladım sizlere sınırsız kullanım sunuyor ve gerçekten meb engelini kaldırıyor. Biliyorsunuz MEB, interneti üzerinde çalışmalar yaptı ve sertifika kullanım zorunluluğu oluşturdu. Bununla birlikte biçok vpn programı işeyaramaz hale geldi. Dediğim programın adı: FreeVPN...
  11. umeyir1090

[GÜNCEL] Çoklu Kullanıcı Modu (ROOT) (Öğretmenlerinize görmek istediğini gösterin)

Cvp: RE: Çoklu Kullanıcı Modu (ROOT) (Öğretmenlerinize görmek istediğini gösterin) Ben güç düğmesine kısayol oluşturmayı başardım ancak bir önceki resimde gösterdiğim yeri silmeyi beceremiyorum
  12. umeyir1090

[TOOL] ETAB 5 Dokunmatik Kalibrasyon Aracı v1.1

Cvp: [TOOL] ETAB 5 Dokunmatik Kalibrasyon Aracı v1.1 Tabletin bilgisayara bağlı iken programı açtığında üstte gösteriyor
  13. umeyir1090

Resimde olan yerden geçiş yapmak yerine kısayol tuşu felan olamazmı? Amacım resimde gösterilen yerin silinmesi ve başka bir şekilde kullanıcı değiştirebilmek Lütfen bu konu hakkında bana yardım edin.
  14. umeyir1090

Chrome yardım!

Cvp: Chrome yardım! Eğer indirmek istediğin şeyi indirirken chromu tam olarak kapatmasan bile başka bir uygulamayla uraşırsan indirme durur. Birde indirme yaparken tableti uykuya alırsan yine indirme durur. Anlıycan chrome üzerinden video indirmek istediğin zaman chrome ekranda gözüküyor...
  15. umeyir1090

Etab 5 Ana Ekran Tuş Işıkları Nasıl Kapatılır?

Denedim tabletim şarja bağlı değilken işe yarıyor ancak tabletimin şarja ihtiyacı olduğu zaman şarja taktığımda ortadaki yuvarlak ışık yanıp sönüyor sanki tabletin ekranı uykudaymış gibi ancak tableti şarjdan çıkarttığım zaman birtek ortadaki yuvarlak ışık yanık kalıyor ve tablet yeniden...
  16. umeyir1090

Etab 5 Cihazı için en iyi ekran video kaydedici programı

Dediğim gibi etab 5 için güzel bir ekran videosu çekme programı lazım. Program hem kendi sesimi hemde tabletten çıkan sesi kaydetmeli ama kulaklık takılı iken bu işlemi yapmalı. Önerileriniz varsa yazabilirsiniz.
  17. umeyir1090

Cvp: RE: Etab 5 Ana Ekran Tuş Işıkları Nasıl Kapatılır? Peki ışıkları geri açmak için ne yapacağım?
  18. umeyir1090

Cvp: RE: Etab 5 Ana Ekran Tuş Işıkları Nasıl Kapatılır? Biraz geç cevap verdim ama kusuruma bakma :sweat:  Anlamadığım şey bu kodları nereye yazacağım?
  19. umeyir1090

TWRP recovery hata

Cvp: TWRP recovery hata Tableti yedeklerken hangi romu kullandıysan tekrar yükle daha sonra yedeği geri yüklemeyi tekrar dene