Arama sonuçlarınız

1. C

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery V4. Surumunda çok güzeldi.stabildi hiç hata vermedi.1 ay kullandim.v5 i bu akşam kurdum.what s new. e. tikliyom.donma gibi oluyor.neden acaba
  2. C

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery fixleri sıfırlma yapmadan nasıl kurarız
  3. C

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery V4. Sürümünü customm Recovery olarak philz recovery ile kurdum. Sitede. Custom recovery kurulumu anlatımı var.
  4. C

yedek alma?

Xperia z3 kurdum .sonra başka bir ROM kurcam.xperis romda titanim vb.programla nasıl yedek alcam.xperia nin not prg mini benim notlarimla yedek alır mi
  5. C

not programı istek

Yardımcı olacak yok mu. ROM attım.eski not prg dakileti USB denir kopyaladim PC ye. Simdi yeni romda acamiyom
  6. C

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v4.0 Final ilk kez rom kurdum.stabil güzel çalışan rom [hr] denemedim ama görüntülü konuşma var mı bu romda
  7. C

Discovery açılmıyor bi'yardım..

evet olabilir. [hr] http://forum.turkdevs.com/konu-stock-kitkat-v8094-v8095-yukleme.html [hr] Cihaz tanitilmamistir tüm islemleri kontrol et Windows 8 ve üzeri sistemlerde sürücü imza kontrolünü devre dışı birakmaniz gerekir
  8. C

telefona philz recovery i atarsın herhalde [hr] http://www.dosya.tc/server/uqrpsi/GM_4-16_MTK_USBDriver.rar.html adresinden indir. AutoRun_Install a tıkla.dirverlar kurulur.
  9. C

pc yi aç kapa.teli pc nin başka bir usb yuvasına bağla.
  10. C

GM_4-16_MTK_USBDriver zipli dosyayı  forumda bul.indir.telefon driverlerini  pc ye kur.sp flash tool ile  philz recovery i kur.custom kit kat romlardan birini telefona at. elektronok aletler biraz tuhaftır. 2-3 defa deneme de kurulabilir durumları gibi
  11. C

Kitkat recovery değiştirme*

splah tool ile philz recovery i at.rootsuz. ROM yüklersin.
  12. C

not programı istek

GM discovery kit kat in klasik not prg lazim
  13. C

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v4.0 Final rom kurmadan önce bu formatlar kaç dakika sürüyor [hr] arkadaşlar  cwm olarak   PhilZ_Recovery-  kullanın.bu recovery ile  şu anda  xperia v4 kuruluyor inşallah birazdan tammalanacak. ben de   cwn 6.2.0.8   hata verdi. telefomum  16 gb  discovery [hr] çok...
  14. C

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v4.0 Final cwm kurdum orjinal kit kat a önce sd karta yedek aldım. cwm den wife factory reset yaptım.takıldı ekran sanki öyle duruyor. telefon da açılış ekranda kaldı acil yardım [hr] romu kurarken wipe factory reset te taıkıl kaldı.telefon açılışta takılı kaldı...
  15. C

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v4.0 Final tuş ışıkları devamlı yanıyor mu. bir üye böyle yazmıştı
  16. C

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v4.0 Final telefonum orjinal kit kat.sadece cwm yi flash tool ile yükledim.root atmadan telefona bu romu yükleyebilr miyim*
  17. C

[Anlatım] SpFlashTool ile recovery.img Yükleme

Ellerinize sağlık. :)
  18. C

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v4.0 Final orjinal kit kat telefonuma, sp flash ile Carliv Touch Recovery v2.5 yükledim.telefonum rootsuz. acaba xperia romu rootsuz kurabilirmiyim
  19. C

[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

peki rootdan önce dosyalarımı yedeklemem gerekir mi
  20. C

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

rkadaşlar benim gm discovery 16 gb lık cihazımda orjinal kit kat var.ve telefonumu rootlamadım.yapmasınıda bilmiyom. şimdi bu romu nasıl kuracam.önce root mu yapmam gerek.bir de belgelerimi yedekliyimmi [hr] rootdan önce dosyalarımı yedeklemem gerekir mi