Arama sonuçlarınız

1. Mustafa_Barış

Custom Rom(ÇÖZÜLDÜ)

Şu anki romda işe yaramıyor. Konuda verilen kalibrasyon zipini flashladıktan sonra tablet logoda kalıyor. Stock rom atılması gerekliymiş bu aracın çalışması için. Şu anki romu yedekledim. Stock rom flashladım, fakat lollipopdan geçiş yaptığım için şifre istedi. Wipe/Format Data ya yes yazılıp...
  2. Mustafa_Barış

Custom Rom(ÇÖZÜLDÜ)

Merhaba arkadaşlar, tableti aldığımdan beri stock rom da kullanıyorum. Android sürümü yüzünden bazı uygulamaları yükleme sıkıntısı yüzünden custom rom atmaya karar verdim. Bu [5.1.1]ASuS-Zen-GO Custom Rom romu kurdum fakat dokunmatikte sıkıntı meydana geldi hassasiyet vs. düştü. En stabil, en...
  3. Mustafa_Barış

[TOOL] ETAB 5 Dokunmatik Kalibrasyon Aracı v1.1

Stock Rom atıp bu aracı kullanırsam attığım linkteki romu kurunca tekrardan dokunmatik bozulur mu? Üstelik stock rom atınca twrp ve aldığım yedek de gidecek her şeye sıfırdan mı başlıcam? Yardımcı olduğun için çok teşekkürler bu arada. :)
  4. Mustafa_Barış

[TOOL] ETAB 5 Dokunmatik Kalibrasyon Aracı v1.1

KALIB_BOOT_BY_TURKDEVS zipini flashladım yeniden başlat dedim. GENERAL MOBİLE ekranında dondu kaldı ne yapmam lazım? EDİT: Kullandığım rom linki [5.1.1]ASuS-Zen-GO Custom Rom
  5. Mustafa_Barış

[5.1.1]ASuS-Zen-GO Custom Rom

Sanal tuşları kaldırmam konusunda yardımcı olabilir misin? OTA Updater e root yetkisi verip twrp üzerinden bir şeyler flashladım. Fakat hala gitmedi.
  6. Mustafa_Barış

[4.4.2][EDİT][GÜNCELLEME-15.02.2017]STOCK ROM FOR ETAB5 by Kronos

Teşekkürler. Deneyip sonuçlarını bildiricem. İlgilendiğiniz için teşekkürler. Yaptım oldu teşekkür ederim. Tek sıkıntı tablet recovery moddayken bile pc algılamadı. Bende google drive romu upload edip tablete ordan indirdim başka bir yolu yok. Tablet kısıtlıyken hiçbir şekilde dosya atılamıyor...
  7. Mustafa_Barış

Öncelikle her soruma cevap verdiğiniz ve ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Fakat kısıtlamasız tablete mega uygulaması yüklenmez ve bilgisayardan indirdiğim dosya gerek blutut aracılığıyla gerek otg aracıyla yüklenmez. Onun yerine ben senin verdiğin linki indirip google drive ye upload...
  8. Mustafa_Barış

Peki kardeşim nasıl kurucaz? Twrp 3 le flashlıcak mıyız? Edit: Ek olarak bunun boyutu çok büyük ve megada ben bunu pcye indirdim ama kısıtlamalı bir tablete nasıl koyucam? Crack de çalışmıyor artık. Direk tablete indireyim desem megaya upload etmişsin indiremem. Ne yapmam gerek acil cevap...
  9. Mustafa_Barış

[Rehber]ETAB 5 Sistem yazılımını kırma

Crack güncelleme almış tabletlerde çalışmıyor. Ne yapmamız gerekir?
  10. Mustafa_Barış

Etab5 crack sorun

Bende bugün denedim eski crack çalışmıyor. Twrp kuruluyor ama crack işe yaramıyor. Link verir misin en stabil olanı acil lazım.
  11. Mustafa_Barış

[4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I)

Cvp: RE: [4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I) Cevap verip ilgilendiğiniz için teşekkürler. Arkadaşımın tabletine daha önce rom attık kurumsal cihaz yönetimini kaldırdık. Power tuşu bozuldu bozulunca stock rom atıp garantiye yolladık. Tamir edip gönderildi yani daha önce...
  12. Mustafa_Barış

ETAB5 Ne Açılıyor Ne de Şarj Oluyor..???

Stock Rom'u başka pc de, işletim sisteminde ya da başka ara kablo ile denemeni öneririm.
  13. Mustafa_Barış

Cvp: RE: [4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I) Hala Cevap Verilmedi
  14. Mustafa_Barış

Aklıma takılan bir şey var forumda çok fazla şey diyorlar bu stock romla tabletin daha önceden rom atıldığı anlaşılıyor mu? Her kafadan bir ses çıkıyor bilir kişi olarak cevap verirseniz çok mutlu olurum. Bir de seri numarası falan siliniyormuş öyle bir konunuzu gördüm seri numarası nasıl...