Arama sonuçlarınız

1. D

GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT[FASTBOOT]

RE: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [FASTBOOT] teşekkürler
  2. D

APP/6.0+ HTC Weather

Teşekkürler
  3. D

(Font) ComfortaaLarger Font

Teşekkürler
  4. D

GM 5 Plus AOKP Custom ROM

Teşekkürler bir de bunu deneyelim
  5. D

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM

RE: GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.3 RR ROM Rom tek kelimeyle süper özellikleri olsun kullanışı olsun, elinize emeğinize sağlık ancak mobil veride sorun yaşıyorum. Google Play den uygulama indirebiliyorum ama chrome veya yandex tarayıcılarla internete bağlanamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
  6. D

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM

RE: GM 5 Plus ResurrectionRemix 5.7.3 Emeğine sağlık.
  7. D

[Stable][V7.1.2.0] MIUI By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery

Hocam ROM için tesekkurler. 7.1.3 ten tekrar dönüş yaptım pil performansı bariz etken, akıcı ve hızlı emeğimize sağlık
  8. D

[ROM-LP-PORT] v5.0 FINAL Doogee Voyager 2 DG310

Hocam emeklerinize sağlık, Discovery 1 kullanıcısıyım. Romu komple indirmem gereksiz olacak o yüzden görseldeki duvar kağıdını paylaşır mısınız?
  9. D

[PORT-EDIT] Samsung Galaxy Note 5 Rom By TheHeroeS For GM Discovery

Bir kaç gündür kullanıyorum şarj durumu stabillik filan güzel hiç bir sorunla karşılaşmadım kilit ekranı dışında; kilit ekranı duvar kağıdını değiştiremiyor muyuz yoksa ben mi bulamadım, teşekkürler.
  10. D

[MOD-APK] Discovery Reparition Tool

Yapma be hocam :(  dahili sd kullanmadığım için 440 mb dataya eklenebilir mi acaba ümidiyle sormuştum ama yıkıldım  :) Peki şöyle bir soru sorayım; 8094 den önceki kitkat versiyonu için Partition Tool da 2.5 data + 250 mb dahili seçeneği var, beta kitkat kursam MİUİ rom da sıkıntı yaşar mıyım...
  11. D

[MOD-APK] Discovery Reparition Tool

Hocam 4gb Stabil Kitkat için Datanın 2 gb dan fazla olduğu bir fix vermeniz mümkün müdür? Miui 7 portlarında malum uygulamaları sd-ext alanına taşıyamıyoruz Data kısmı çabuk doluyor :S