Arama sonuçlarınız

1. F

Android n deneyen var mı?

Cvp: RE: Android n deneyen var mı? Hocam Facebook lite kullanıyor musunuz ? Bende şu anda çalışmıyor da, birde uygulamalardaki Google ile giriş yap olayı çalışmıyor. Sizde de bu sorunlar var mı, olmadi marsmelow a geri döneceğim de :)
  2. F

Root atmayı düşünmüyorum :) o yüzden problem yok benim için :) günlük kullanimda problem çıkarmasın da :) Bakalım 6.0.1 e göre performansı nasıl olur :)
  3. F

Cvp: RE: Android n deneyen var mı? O zaman hemen kayıt olup indirmeye basliyayim, şurada haziran da geldi yeni bir güncelleme de yayinlarlar,daha daiyi olur :) Günlük kullaniyorsan, arama, SMS, internet yada uygulamalarda problem yok değil mi, bildiri sayfasında bu tarz problemler...
  4. F

En son prewiev 3 sürümü var, henüz kararlı hale gelmedi ama merak ettim, deniyen var mı ? Problem yaşayan, çok ciddi hatalar var mı merak ettim. Beta sayfasında İngilizce hatalar yazıyor ama anlamadım o kadar da
  5. F

Çok merak ettiğim GM 4G Android One sorusu

Cvp: Çok merak ettiğim GM 4G Android One sorusu Hocam bilgiler için sağolasın, sadece merak etmiştim ::D  bilmem, sonuçta hepsinde stock varya, belki oradan bir çıkarım yaptım ::D beni götürsün bir müddet de, zaten kullandığım duolingo, neuronation, whatsapp, facebook lite, google çeviri...
  6. F

Cvp: Çok merak ettiğim GM 4G Android One sorusu Hocam kast ettiğim konu, custom çıkması çıkmaması vs. değil  :) kafama takılan, seneye bu zamanlarda olursa, android 8 beta falan çıkar, zaten destekde bitmiş olur. Destek bittiği zaman, GM 5 plusa güncellemeyi google verecek. Biz bu stock...
  7. F

Arkadaşlari google bu telefona güncellemeleri 2 yıl boyunca verecek diyorlar, geçen mayıs ta mı ne çıkmış. Kalan 1 yıl içinde güncellemeler otomatik gelecek. Peki Daha sonrasında ne olucak ? - Sonuca android stock rom kullanıyor, üretici kendine göre düzenleme derdi yok. - Sistem aynı...
  8. F

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Cvp: [ROM- ART] GidGat™ Ultimate Dün akşam yukledim. Wireless bile açmadan art ye geçtim ve uygulamaları yukledim. Fakat başka bir büyük sorunum var. Wireless sürekli açık gözüküyor. Bu yüzden görüldüğü gibi sürekli şarj yiyor. Lütfen bu konuda yardımcı olun.
  9. F

GM Discovery için changemod

Cvp: RE: GM Discovery için changemod hocam haklısınız, benim en büyük problemim bataryanın hızlı bitmesi ve ramin çok kullanılması. Telefonda yaptığım şeyler, facebook lite ( arada sırada ), whatsapp (arada sırada), duolingo ve busuu ve bir adet oyun, clash royale. Telefonu şişirip...
  10. F

GM Discovery için changemod

Arkadaşlar, Reklam yapmayalım. böyle bir rom buldum. Deneyen var mı, bu tarz bir romu. Changemod daha az gereksiz uygulama bulunduruyor vs. İlgimi çekti de gözüme takılınca sorayım dedim.
  11. F

[Stable][V7.1.2.0] MIUI By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery hocam led bildirim durumu nedir ? romun içerisinde var mıdır acaba?
  12. F

[ROM-EDIT] GidGat L By OROCHI

Hocam, hafızasını arttırmak için bir yol yok mu, repation gibi. En büyük sorunum bu hocam rom ile ilgili. Son çare, orjinal stock roma dönüş yapıcam. Fazla uygulama yükleyemiyorum, oyun falan değil, busuu, duolingo, whatsapp, facebook lite, gibi başka sosyal ağ programı yok. Eğitim uygulamarı...
  13. F

[MOD-APK] Discovery Reparition Tool

Hocam telefonda, gidgat l 4.4.2 var, bu yöntemle hafızasını arttırabilir miyim. Yoksa sadece stock ROM da mi oluyordu bu. Çünkü stock romda yapmıştım kitkatda, PC den flashlayarak çok fazlasıyla isimi gördü .
  14. F

Sp Flashtool da "_NODL_PRO_INFO: Failed to get PMT info." hatası çözüm nedir

Benimde acil bu konuda bilgiye ihtiyacım var, atamıyorum telefon açılmıyor da şu an, lütfen yardım edin
  15. F

Bir tavsiyeye ihtiyacım var

Birisi konuyu uygun yere taşıma imkânı olursa, çok sevinirim. Yanlış yere açtığım için kusura bakmayın
  16. F

Bir tavsiyeye ihtiyacım var

Arkadaşlar telefonda aktif olarak uygulama kullanan birisiyim. Face Twitter yada sosyal uygulamalar değil. Duolingo, neuronation gibi uygulamalar. Whatsap vs. De var haliyle. Telefonda KitKat v8094 sürümü var. Uygulama yukleme hafızasını yükselttim. Fakat su anda, başka bir sorun var...
  17. F

Çok garip bir sorun

Hocam, normalde bir sorunum yok ki, batarya arızalı olsa, kullanım esnasında da düşer, özellikle yeniden başlatınca oluyor, buda sık sık değil, yeniden başlatmazsam, normal hızda azalıyor, 3g 24 saat açık halde olmasına rağmen
  18. F

Çok garip bir sorun

Telefona rom attıktan sonra denk geldi, daha öncesinde bu kadar sık yeniden başlatma olmuyordu neyse, sorunu anlatayım. Telefonun şarzı %75 olsun, bazen yeniden başlatınca %5 lere düşüyor, işin garibi, şarz bitmiş gibi birde kapanıyor. Sonrasında %100 e gelene kadar tekrar doldurmak zorunda...
  19. F

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

Hocam, ufukta bir güncelleme gözüküyor mu ?
  20. F

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [V5]ANDROİD M ROM v5 #C.O.S TEAM Hocam, bildirim ışığı kısmı hakkında bilgi verebilir misiniz? çalışıyor mu ? Birde benim telefon 4 GB, varsayılan yükleme olarak SD kart seçilimi yoksa biz seçebiliyormuyuz. Repartion yapılı şu anda. Format sonrasında 400 MB boş alan kalıyor, bir kaç resim...