Arama sonuçlarınız

1. F

[PORT-EDIT][4.4.2]Frozen Lollipop Edition Rom v4

RE: [BEAST][OFFICIAL][V4][FROZEN LOLLIPOP EDITION] Hocam led bildirim ışığı varmı, ayrıca fix olarak verdiğiniz paket, bahsettiğiniz hatalar içinmi geçerli.
  2. F

[4.4.2][PORT][OS][STABIL] VIBE UI 1.5 ROM - BY MATRIX

Hocam 2 şey sormak istiyorum, bildirim led ışığı yanıyor mu ? mesajlarda sorun var mı ? ColorOS de mesaj olayı beni deli etmiştide, gerisi çok iyiydi. Mesaj atmak istiyorum, sanki ziraate yada başka bir numaraya mesaj atıyormuşum gibi hata veriyordu.  Başka kişiden gelmiş gibi gösteriyordu mesajı.
  3. F

Romlardaki bildirim led sorunu

Ben çok farklı bir şekilde LG TOUCH u sürekli aktif tutmayı başardım. Dediğiniz uygulama olmadı, başka uygulama bile seçemedim, sadece superuser ve mtkled uygulaması vardı. Öncelikle normal ayarlamaları LG TOUCH da yapıp, erişebilirlik açık halde kalsın.  Güvenlik merkezi uygulamasına...
  4. F

yanlışlık için kusura bakmayın olurmu
  5. F

Bende yanlışmı yazdım diye kontrol ettim bir an :) Bu yüzden konu açayım dedim, romlara cevap atınca rom sahibi bakana kadar baya bi zaman geçebiliyor. Yeni konu açınca, rom yapabilen arkadaşların direk ilgisi ile karşılarım diye düşündüm. Belki bu konuda bir fikirleri vardır. ColorOS de...
  6. F

hocam, miui stable şeklindeki romda denedim, onda bildirim ışığı bölümü var, fakat hangi rengi denediysem çalışmadı. Forum donanımhaberde okuğum, miui v4 versiyonlarında sanırım böyle bir şey varmış, pittech te de okudum romlarda varmış, sorunsuz şeklinde okudum. Geceden beri bir sürü yere...
  7. F

Şu ana kadar, en iyi denilen miui romu ve ColorOS finali denedim. Şu anda da ColorOS ver telefonumda, fakat benim asıl sorunum, bildirim geldiği zaman, çağrı olur whatsap olur, outlook yada gmail vs... hiçbirinde, dokunmatik tuşların ışıkları yanmıyor. Lg touch notification ile yapıyorum...
  8. F

[5.11.12]MIUI v7 For GM Discovery by Incredible™

Hocam ben bu konudaki romu kurdum, normalde gayet güzel rom. Fakat şöyle bir sorunum oldu, ilk yüklerken miui logosunun altındaki bar dolarken çok ama çok uzun bekledi rahat 15 dk var, bende pili çıkartıp aynı işlemleri tekrar yaptım, bu sefer dolum ekrani değil miui logosunda gine bekledi...
  9. F

[5.11.12]MIUI v7 For GM Discovery by Incredible™

sorun olmaz sanırım ama orada paylaşılan eski bir sürüm, resmi olarak kendileri yapmamış, buradaki arkadaşlar gibi birisi yapmış ve koymuş, sonrada güncellememiş. sürümü yanlış hatırlamıyorsam daha v5 di.
  10. F

[Stable][V7.0.2.0]MIUI by Wes GM Discovery

Bildirim ışığı yanmıyor, bunu nasıl ayarlayabiliriz ? Yanıyor sönüyor, ayarlardan tuşlara gelip süreyi, sınırsız yaptım, bu seferde ekran kararana kadar açık kalıyor, daha sonra yanmıyor. Renk olarak neyi seçmemiz lazım
  11. F

[Stable][V7.0.2.0]MIUI by Wes GM Discovery

Benim telefon baya bi ağırlaştı resmen depolama ile ilgili olabilir mi ? bildiğiniz hantal oldu. Buda stabilize sonuçları
  12. F

[CWM]Stock Kitkat v8174 for GMD 4/16GB by Incredible[GÜNCELLENDİ]

buna çok fena üzüldüm diyebilirim şimdi :(
  13. F

[CWM]Stock Kitkat v8174 for GMD 4/16GB by Incredible[GÜNCELLENDİ]

"Önceki stock kitkattan boot.img alırsanız bu sorun çözülür." bunu nasıl yapabilirim, elinde olan varsa paylaşabilir mi rica etsem.
  14. F

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM verilen bilgiler için teşekkür ederim, şu hafıza olayı hakkında bilgisi olan var mı ?, yoksa gine 1GB mi uygulama yükleme alanı, android standart kendi uygulamaları ile 600-700 MB civarı alıyor neredeyse, bir kaç uygulama ile hemen doluyor.
  15. F

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM kullanan var mı acaba, merak ettim, boşta kalan ram boyutu çok fazla bu hoşuma gitti, yanında da dosya boyutu çok az duruyor. Merak ettiğim rom ile ilgili diğer konu, radyoda sorun varmı ve android M ile birlikte gelen, telefon hafızası ve sd...
  16. F

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM indirme linkinde sorun var, yenileyebilirmisiniz, birde video çekebilirmisiniz rom ile ilgili