Arama sonuçlarınız

1. B

[ROOT 5.1.1+CWM] GM 4G PhilZ Recovery ve Root

RE: [RECOVERY][ROOT] GM 4G PhilZ Recovery ve Root Yapımı Peki güncelleme olayını nasıl yapıcaz? Telefonu rootladık bi de recovery atarsak herhalde daha sittin sene 6.0 alamayız. Sonra stock roma ve recovery e mi döneceğiz 6.0 için?
  2. B

[ROOT 5.1.1+CWM] GM 4G PhilZ Recovery ve Root

RE: [RECOVERY][ROOT] GM 4G PhilZ Recovery ve Root Yapımı bu recovery i niye flashlamıyoruz da geçici olarak kullanıyoruz? flashlamayı deneyen oldu mu?
  3. B

[5.1.1][Konu Güncellendi][Stock ROM]GM A1 4G Build LUZ59K

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K Arkadaşlar şu anda en son rom versiyonu ne? Bende dual cihaz için LUZ59R var ama rootlu olduğu için yeni güncelleme var mı bilmiyorum. Güncellemelerin içeriği de sanırım duyurulmuyor. Piyasada custom rom da yok :) Ne yapacaz bu cihazla bilmiyom :)
  4. B

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

Bluetooth problemini çözdüm. Çok detayına hakim değilim ancak yaptığım araştırmalarda Android 4.4 le beraber Google'ın bluetooth MAP protokolünü kullanmaya başladığını, bunun da biraz sorunlu olabildiğini öğrendim. Tahminen bu romda MAP protokolü var. Bu yüzden benim arabayla sorun yaşıyorum...
  5. B

İlginç bir bluetooth problemiyle karşılaştım. Arabanın bluetooth'uyla eşleştirme yaptım. Normalde bu yıllardır yaptığım standart birşey. Bugüne kadar problem yaşamadım hiç. Bu romda bağlantı sağlandıktan sonra yaklaşık 1 dakika içinde bağlantı kopuyor ve arabanın müzik sistemi 1 saniye...
  6. B

autoya aldığımda ışık şiddeti değişiyor şimdi farkettim ama yavaş ve çok ciddi bir değişim olmadığı için farketmemişim. peki şunu bir dener misiniz: ışık şiddetini notification panelden autoya alıp sonra yandaki slideri oynatır mısınız? normalde bunun bir etkisi olmaması lazım çünkü otomatik...
  7. B

Auto brightness biraz tuhaf mı çalışıyor? Sanki auto ve manuel olmak üzere iki mod var, ama her ikisinde de slider'ı kaydırınca ışık şiddeti değişiyor. Ayrıca auto moddayken de ışık kendi kendine artıp azalmıyor.
  8. B

[MT6589][ART]O+ Air for Discovery

Çift sim çalışıyor mu acaba?