Arama sonuçlarınız

1. O

[PORT-EDIT][OFFICIAL][4.4.2]Dark Mystic Rom For GM Discovery

RE: [PORT-EDIT][OFFICIAL]Dark Mystic Rom By Frozen O biraz tehlikeli bir program galiba öyle yazıyor başka bir alternatif yok mu acaba
  2. O

[PORT-EDIT][OFFICIAL][4.4.2]Dark Mystic Rom For GM Discovery

RE: [PORT-EDIT][OFFICIAL]Dark Mystic Rom By Frozen ROM iyi eline sağlık ancak o uç tuş iyi olmamış hem telefonun kendi tuşları hem ROM un tuşları üst üste kötü görünüyor ben kaldıramadı m onları [hr] Bir de uygulamaları sıraya kytamiyor muyiz
  3. O

[PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery

Şarj performansı çok kötü interneti iki saat bile kullanmadım beş saat içinde bitti şarj ROM çok iyi ama şarj olayı berbat
  4. O

Arkadaşlar dolby ne işe yarıyor ben anlamadım söyler misiniz
  5. O

Romdan zerre sikintimiz yok sadece bazi problemlerini soyledim duzeltilir zaten geribildirjm olsun diye dedim yoksa allah razi olsun yapandan guvenlik merkezi kapatamadin bildirjmi kapat diyorum gidiyor geri geliyor cok sorun degil ama kamera sikinrili galeri gecmiyor gps cslismadi lenovo turkce...
  6. O

Romu kurdum gordugum hatalar kameradan galeriye gecis yok guvenlik merkezi uygulamasi bildirim cubugubdan kalkmiyor cabuk sarj oluyor ve cabuk bitiyor tarayici ingilizce ve cince karisik anlasilmiyor duzeltilirse on numara
  7. O

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [V5]ANDROİD M ROM v5 #C.O.S TEAM ROM çok iyi eline sağlık da ben ekran görüntüsü alamadım nasıl alınıyor [hr] Ben hemen hemen gmd için çıkan bütün romlari kullanmış biri olarak herhangi bir hatta görmedim. Hatta arama ve mesaj geldiğinde flash harika olmuş. Yanlız üst çubuğa keşke ekran...
  8. O

[OFFICIAL] Stay Os Rom V3 GM Discovery By Creative®

RE: [OFFICIAL] Stay Os Rom V2 For GM Discovery By Creative® ROM çok iyi ana bildirim çubuğunu aşağı çekince orası boş görünüyor ayarını bulamadım yardımcı olur musunuz
  9. O

Gmd emiu 3.0 kamera apk

Gmd Emui 3.0 romunun kamera apksini ariyorum nasil bulurum [hr] Pazar gunu.nisanim varda bunun.kamera da guzellik.diye bi ayar var sirf o yuzden yukluycem cok guzel