Arama sonuçlarınız

1. Y

5kya kadar tel önerisi

Kardeşim yalnız ben Xiaomi konusunda master Yapmış, hatta Xiaomi tarafından ödül verilmiş bir kişiyim :) sana burada şimdiye kadar çıkan bütün Xiaomi telefonları ve telefonlarda görülen yazılım ve donanım hatalarını tek tek söylerim. Yemin ederim ki söylerim. Çok çok fazla Xiaomi telefon gördüm...
  2. Y

5kya kadar tel önerisi

Sen galiba Xiaomi nin saçma yazılımıyla hiç ciddi ciddi karşı karşıya gelmedin. Ben note 8 pro kullanıyorum. Xiaomi asla önermiyorum. Donanım özellikleri harika ama yazılımı gerçekten çok kötü. Xiaomi pişmanlıktır! Almayın aldırmayın.
  3. Y

5kya kadar tel önerisi

5000 bandında herhangi bir Samsung telefon
  4. Y

ETAB5 STOCK ROM İNTERNET YOK!

Mokee deyim beğendim kaldım. Benim amacım YouTube vanced destekleyen ve YouTube videosu kasmayan bir rom bulmak. Ama o da yok işte ...
  5. Y

[STABLE] CyanogenMod 12.1 ROM FoR E-TAB 5 PHeSeHeMiST0

Not Supporter yazıyor dediğinin altında başka bir şey de yazmıyor. Başka uygulama yok mu bu uygulama bozuk bence
  6. Y

Cidden pilinin niye iyi olduğunu buldum. Rom acayip kasıyor hele durum çubuğu aboooooow
  7. Y

Tamam sonunda buldum kapattım
  8. Y

Sanal tuşları kaldırmak istiyorum olmuyor
  9. Y

Mokee kurdum güncellemeler denetleniyor kısmında takımı kaldı. Ayrıca sanal tuşları nasıl kaldırıcam. Tabi tablet hanım açılırsa :/
  10. Y

Mokee[7.1.2] for Etab5

Tamam reis bugün deneyem bunu
  11. Y

Valla bilemiyorum nyks baksın
  12. Y

Kardeşim security level falan yazmıyor verdiğin uygulamada. Device inf. Google widevine modular DRM, microsft plyrady DRM, marlin DRM, verimatrix VCAS yazıyor hepsinde de not supported yazıyor. Hiç bişi anlamadım
  13. Y

Akşam bakabilirim. Şuan müsait değilim
  14. Y

Ben KitKat (android 4.x.x) bir rom yüklüycem. Stock 4.4.2 de kasmıyor 60 FPS videolar, fakat stockta ne yaptıysam internet sorununu çözemedim hiçbir şekilde internete girmiyor. İşte 4.x.x bir rom yükleyip bakıcam. Bu arada twrp den Back-Up yedeği alırsam sonra format data yaparsam yedek silinir mi?
  15. Y

Tamam buldum ama YouTube vanced sunucuyla ilgili bir sorun oluştu hatasını veriyor
  16. Y

Forumda yeniyim ya. O yüzden dediğini görmedim. Nougat önerin var mı pil performansı istiyorum
  17. Y

Arkadaşlar stock rom yükledim rootlu İnternet yok play store'a giriş yapamıyorum çözüm nedir
  18. Y

Hocam benimki 720p de bile kasıyor sizce ne yapmalıyım
  19. Y

[STABIL][6.0.1] ResurRectionRemix V5.7.3 ROM By_KadirAyyıldız

Selamlar romu kurdum. YouTube vancedde video donma sorununu nasıl çözerim