Arama sonuçlarınız

1. ricohket

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Cvp: RE: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın wp alabilirmiyiz ? :)
  2. ricohket

Herkes Lakabını Yazsın

Küçük ufak ve türevleri :D minyon olmanın getirdiği bir şey reşit de olsan arkadaşlar arasında küçük diye çağırılıyorsun :laugh:
  3. ricohket

Herkes Nick'inin Nereden Geldiğini Yazsın

Ricochet isimli oyunu 4.sınııfta yanlış yazmamla çıktı çok saçma sonradan Rico diye kaldı :|
  4. ricohket

Android kullanım tavsiyeleri.

Mümkün olduğu kadar arkadaşınıza instadan video falan da göstermeyin internet çekmiyor :troll1:
  5. ricohket

Titanium Backup Alan Sorunu

Cvp: RE: Titanium Backup Alan Sorunu Rom değiştirdim screenshot almıştım bi daha karşılaşırsam uygularım diye kardeş.
  6. ricohket

Cvp: Titanium Backup Alan Sorunu Çok teşekkürler :)
  7. ricohket

Şu sıralar yeni bir sorunla karşılaşıyorum telefonda miui vibe gibi romlar kullandığımda alan olmasına rağmen yetersiz alan deyip yedeklemiyor nasıl aşabilirim bu problemi şimdiden teşekkürler.
  8. ricohket

UMİ Touch hakkında

Cvp: RE: UMİ Touch hakkında Hocam 2 ayı önemli değil ::) sizin cihazınız olduğu için custom rom sıkıntısı çekeceğimi sanmıyorum ::) aldığınız satıcıyı söyleyebilirmisiniz ?
  9. ricohket

UMİ Touch hakkında

Hocam garantili bir şekilde nasıl temin edebiliriz bunu biraz açarmısınız en önemlisi siz nereden ve nasıl aldınız? @"Orochi™"
  10. ricohket

Cvp: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın Bro tester olam :D
  11. ricohket

[4.4.2] Number One Rom for GM Discovery

Hocam marshmallow görünümü kazandirdiginizda son uygulamalar görünümünü değiştirmeseniz veya fix olarak verseniz card gorunumu stabil olmuyor
  12. ricohket

[PORT-EDİT[4gb-16gb] ColorOS 2.1.3İ (4.4.4) Final Güncelleme 07.01.2016

Hocam v3 te bildirim sorunu yoktu v4 te bildirim sorunu var v3 ude sildim kullanamiyorum
  13. ricohket

Şarjı uzun sure giden rom tavsiyesi

Kardeşim emuiyi basit ekranda kullan jb kadar pil ömrü veriyor hatta benim gözümde daha iyi, oyun performansını bilmiyorum pek çok oynamam. :popcorn:
  14. ricohket

Kardes nasil yaptin aciklasana:)
  15. ricohket

Amigo os s5.5 reset problemi

" Amigo os 5.5 kurduktan 1 saat sonra bu hatayi alıyorum ve kapat dedigimde reset atmaya basliyor fix verebilir misiniz simdiden tesekkurler hatali şekilde bekletiyorum telefonu fix upload ederseniz deneyip sonucunu yazabilirim.
  16. ricohket

[PORT-EDIT][4.4.2]Frozen Lollipop Edition Rom v4

RE: [BEAST][OFFICIAL][V4][FROZEN LOLLIPOP EDITION] Son uygulama olan yer stabil mi kardeş ve takilmalar var mı ? Bu arada eline sağlık çok iyi iş cikartmissin