Arama sonuçlarınız

1. ricohket

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Hocam özelden anlatsanız nasıl yaptığınızı :)
  2. ricohket

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Hoparlör sesi bass boğulması olmayan ve stabil bir rom arıyorum önerileriniz için şimdiden teşekkürler :)
  3. ricohket

Hocam şarj yüzde 11 fakat gösterge full bu terste bi işlik var  :laugh:
  4. ricohket

Forum Tanışma Konusu

Adım Osman Akbay Lise 4 olduk ygs yolcusuyuz (11.01.1998) Şevkiye Özelde sayısal okuyorum Memleket Denizli Discovery 1 16GB kullanıcısıyım Başta Mesut hoca olmak üzere diğer tüm hocalarıma teşekkürü büyük bir borç bilirim Herkese iyi forumlar :rock:
  5. ricohket

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Kardeşim z3 romda ben emui ses karşılaştırması yapacağım bakalım :)
  6. ricohket

Antivirüs Önerisi

Geçmiş olsun hocam en çok korktuğum şey hdd olmayınca :)
  7. ricohket

Antivirüs Önerisi

Bekliyoruz hocam :)
  8. ricohket

Antivirüs Önerisi

Hocam ben kurdum kuralı oraya girmemiştim geçen bi problem yaşadım baktım kendisi otomatik 4 güne bir alıyormuş şanslıysanız alınmış bir tane vardır
  9. ricohket

Antivirüs Önerisi

hocam yeni indirdiğiniz bi veri varsa d ye atın sonra sistem geri yükleme yapın etkilenen programlara falan bakın sonradan sıkıntı olmasın
  10. ricohket

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Hoparlör ses netliği ve stabillik ikisi bir arada olan rom önerisi yapabilir misiniz?
  11. ricohket

Rom Tavsiyesi

Hoparlör ses netliği ve stabillik ikisi bir arada olan rom önerisi yapabilir misiniz?
  12. ricohket

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

Hocam benimde böyle sadece bu romda değil önceki versiyonunda da öyleydi bulunduğum yer ilçe olduğu için olabilir ama wifi cidden az çekiyor parti farklılığı bi ihtimal
  13. ricohket

Hocam v13 ü nasıl yazdıysanız helal olsun foruma photoshop konusu açmalısınız  :goodgrief:
  14. ricohket

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] lollikat yükle pişman olmazsın