Arama sonuçlarınız

1. H

[UPDATE]MixedUP Rom v1.1 by Incredible™

Güncellemeyi yapmadım, bende gravitybox kurulu. Sadece yeniden başlatınca xposed  çalışmıyor o da bazen, hemen xposede girip hızlı başlat diyorum. O zaman düzeliyor. Bu arada dialer kendi kendine düzeldi bende.
  2. H

Gm discovery beyaz leke

Ben de bi tane nokta aylardır var, göndermiyorum. Bozup yollayacaklar uğraş dur.
  3. H

RE: [PORT][EDIT]MixedUP Rom by Incredible™ Forum 1 gün geriye gitmiş, cevaplar silinmiş. Neyse konuya döneyim. Bi sorun daha buldum gerçi xposed kullanmayanlar için sorun teşkil etmiyor. Arada bir restarttan sonra xposed uygulamaları frameworkleri görmüyor. Tekrar restart atınca görüyor. ...
  4. H

RE: [PORT][EDIT]MixedUP Rom by Incredible™ ROM güzel gerçekten elinize sağlık, xposed+gravitybox kurdum, kullanıyorum. Renk sorunu bazı uygulamalarda oluyor titaniumda mesela. ROM için tekrar teşekkürler..
  5. H

XIAOMI 10000 mAh Power Bank [$11.99]

İş görebilecek bir ürün, şu ara indirimde 2$ olması lazım bakmadım. SP de fiyatı 16liraydı sanırım.
  6. H

Bu arada beyler alanlar mi light'a da baksınlar, usb led ışık, 2$ olması lazım :) ikisi birlikte gelir, kullanışlı ürün.
  7. H

Xiaomi Mi merdiven altı  :D :D
  8. H

10400lük olanı sp den indirimler ile ucuza almıştım, bu ürün yeni olanı,  gördüğüm kadarı ile eni biraz ince 10400e göre. Ama en incesi 5000lik olan ve taşınabilirliği daha fazla.
  9. H

[Kernel][3.4.67] - Qmobile-A900/Clones

Happy eid for you too, thanks. You made a great job, congratulations. I guess we will not see any difference when we installed this. Its custom but same as stock kernel, right?
  10. H

[PORT+EDIT]Hive OS ROM v2.1 By Incredible™

RE: [PORT][ART]Hive UI ROM[BETA] Elinize sağlık , toggle var mı romda?
  11. H

Spotify Alternatifi--[MusicAll]--(Ücretsiz)

Amazon appstore da varmış, ordan hesabıma ekledim, indirdim. Teşekkürler.
  12. H

[4.4.2][EDİT]GidGat™ Ultimate White Edition v5.0

RE: [4.4.2][EDİT]GidGat™ Ultimate White Edition v3.0 Bende de durum aynı, üstüne birde ui kayboldu, nasil olduysa :) saat, bildirim çubuğu, toggle vs hiç biri yok. Yeni sürümü bekliyorum, umarim partiler arasi sorunlar olmaz, ayriyetten romu tekrar duzenleyip paylastiginiz için teşekkürler :)
  13. H

Allwiev Viper (General Mobile Discovery1) v8130

http://forum.turkdevs.com/konu-anlatim-cozum-amigo-os-xposed-installer.html Bu konuda belirtilenleri deneyin :)
  14. H

Android surumunde oyun oynama

Dükkanınız hayırlı olsun.
  15. H

[PORT] [GENUINE LG UX 3.0] LG G3 Stylus Official Rom For GM Discovery

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery Romu kuran varsa viperfx i bi deneyebilir mi? Onun sürücüleri belki işe yarar. Zil sesi neysede alarm çalmazsa kötü ya :adyo: Edit: Denendi, işe yaramıyor.
  16. H

[PORT] [GENUINE LG UX 3.0] LG G3 Stylus Official Rom For GM Discovery

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery Hocam elinize sağlık , diğer g3 romlardan epey farklı görünüyor. Uygulamaların tümü orjinal sanırım. Tekrar teşekküler.
  17. H

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

@paclix opera da çalışıyor, teşekkürler.
  18. H

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

Upload ekranında dosyayı seç çalışmıyor? Arkadaşa sordum aynı rom kurulu, onda da çalışmıyor. Resim upload edemiyorum.
  19. H

En İyi Bildiginiz Programlar

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2665714 Bu konuda çoğu sürümü var. Zip lileri flashlayıp kurma apk olan versiyonlarını indir. Birde v3.6 olanlar bana göre daha seri ve kullanışlı.
  20. H

En İyi Bildiginiz Programlar

Yardım bölümü uygun olurdu diye düşünüyorum. Taşınabilir. Lenovo super camera, sony walkman, xplore, adaway, greenify, titanium değişkenlik göstermeyen kemik uygulamalarım bunlar.