Arama sonuçlarınız

1. Hızır Ali Yıldırım

[PORT] [JB] L ROM

Captain kardeşim bu romu 4gb telefona kurayım mı? Sorunsuz çalışıyor dime? Kardeş kuramadım. 2 defadır brick yaptı teli.
  2. Hızır Ali Yıldırım

[PORT][VİVO][ROM][4.2.2] ***FuntouchOS V1.2 By Dr.Razor™***[Güncelleme]

Kardeşim cidden mükemmel mükemmel ama %50 Türkçe olduğu için kuramayacağım ama kalbimi çaldı yani :rool:
  3. Hızır Ali Yıldırım

Telefon Üretiyoruz //

RE: Telefon Üretiyoruz // Yazılım Ekibi Gerekiyor Her yerde devlete laf atacağına devletinin güzelleşmesi için bir şeyler yapsan çok daha iyi olur ;) [hr] Allah yardımcınız olsun. projeniz güzel inş sonucu da güzel olur.
  4. Hızır Ali Yıldırım

Genel yardım

Örnek vermiştim sadece :) Olsa da olmasa da fark etmez. Bilgi için sağolun :) 
  5. Hızır Ali Yıldırım

Genel yardım

Peki sagolun :)
  6. Hızır Ali Yıldırım

Genel yardım

Cevabınız için sağolun. Değerli cevaplarınız için sağolun :) Telefona donanımsal zarar vermemek için nelerden kaçınmalıyım? (CPU arttırma gibi olayları zaten yapmıyorum, yapacağım şeyler ROM atmak, hafıza genişletmek gibi temel kolay şeyler olacak, bunlarda bir sorun çıkmaz dime? ) Galaxy...
  7. Hızır Ali Yıldırım

Genel yardım

Merhaba arkadaşlar kolay gelsin. (Bu arada söylemeden edemeyeceğim sitenin tasarımı çok güzel :) ) Ben Samsung kullanıcısıyım ve elimde bir tane de Discovery1 var. Samsung cihazımda rom işlerinde baya deneyimim oldu. Defalarca brick, vs vs.. ama discovery1 de hiç deneyimim yok ve artık Rom atma...