Arama sonuçlarınız

1. Bünyamin Çanga

[Ketchapp] Push The Squares 1.0.0 (100)

oyunlar tamamda bunlara neden ayrı konularda yer alıyor bir yere toplasaydın yaa uyarıyı kesin alırsın dikkat et :adyo:
  2. Bünyamin Çanga

Güncel Browser Tavsiyeleri

bnde bulamadım harbi nerde :|
  3. Bünyamin Çanga

GMD Sorun üstüne sorun ?

Bn antalya manavgat da oturuyorum kendi gitme imkanım kesinlikle yok ne yapabilirim sp flash a bile bu olaydan sonra arada bi teli görüyor genede deneyip orj yazılıma dönerim ama  telpa ya gitme imkanım yok
  4. Bünyamin Çanga

GMD Sorun üstüne sorun ?

öyle bi seçenek yok
  5. Bünyamin Çanga

GMD Sorun üstüne sorun ?

hyr önceden ön kamerayla kendimi çekerken ekranda nasıl görünüyorsam öyle çekiyordu bu olaydan sonra resimleri ters çeviriyor
  6. Bünyamin Çanga

GMD Sorun üstüne sorun ?

GMD 4gb ilk parti telefonum var bi süre masadan yere düştü ve düştüğü günden beri şebeke çekmiyor çekmediği gibi telefon donup kasmaya başladı bazen ekranı kitledikten sonra tekrar açamıyorum bataryayı sökmem gerekiyor. Telefonu uçak moduna aldığımda ise donma kasma kitlenme gidiyor ama...
  7. Bünyamin Çanga

[Boot Animation] Watch_Dogs ctOS v1.0

RE: [Boot Animation] Watch_Dogs ctOS çok güzel teşekkürler sorunsuz çalışıyor
  8. Bünyamin Çanga

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

RE: [ROM] GidGat™ Ultimate widgetleri etkinleştirdim de kilit ekranından nasıl kaldırıyoruz saati ve nasıl ekliyoruz anlamadım ???
  9. Bünyamin Çanga

N.O.V.A. 3 - Near Orbit Vanguard Alliance + Freedom Edition

maksimum güç :D oyun gerçekten harika bide ücretsiz
  10. Bünyamin Çanga

[ANLATIM ] Mediatek Cihazlar için Boot Logosu Düzenleme

RE: [ANLATIM ] Logo Builder v1.5.1 sağol abi anlattığın gibi yaptım oldu teşekkürler
  11. Bünyamin Çanga

[PORTED] [v3.5 - ART] SONY WALKMAN™ | The Best Clear Audio Experience

RE: [PORTED] [v3.0] SONY WALKMAN™ | The Best Clear Audio Experience sizi sonunda buldum hayırlı olsun forumunuz gidgat ultimate + bunu kurucam teşekkürler adamsınız :)