Arama sonuçlarınız

1. L

[FASTBOOT][5 MAYIS] GM 5 Android 7.1.1 Stock Rom

Sürücüleri kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmak gerekiyor, yine de hata verirse o zaman bu konunun 2. sayfasında verilen vcredist_x86.exe programını indirip kurup öyle deneyin. Bilgisayardan komutu gönderdikten sonra bilgisayar telefonun USB kablosunun takılmasını bekler, USB kablosunu...
  2. L

[7.1.1] Wileyfox Swift Stock Rom

ROM'u yeniden yükleyince farkettim, TrueCaller uygulamasının SİM kart üzerindeki telefon numarasını göstererek spam önleme için kaydolma önerisini kabul etmeyip BU ADIMI ATLA seçeneği seçilirse programa kaydolmadan ve telefonda kayıtlı bulunan kişisel rehber bilgilerini TrueCaller ortak...
  3. L

General Mobile 4G Oreo HTC Mode

Çok çekici olmuş, eline sağlık.
  4. L

General Mobile 4G HTC SENSE ROM

HTC uygulamalarını General Mobile'ın stock romunu beğenmediğim için kurmuştum, daha sonra GM 4G ile donanım olarak tam uyumlu olduğu için telefona 64-bit Wileyfox Swift stock romunu yükledim, kullandığı launcher güzel olduğu için üzerine ayrıca HTC uygulamalarını kurmadım.
  5. L

Evet, Telefon, İletiler ve Kamera uygulamalarını çalıştıramadım, telefonda kurulu olan telefon, SMS ve Kamera uygulamalarını kullanmak zorunda kaldım. Iconchanger programı ile bu üç uygulamaya HTC simgelerini yükleyerek HTC görüntüsünü tamamlayabildim.
  6. L

Nougat üzerinde HTC Kamera uygulaması hata vererek yüklenmedi, İletiler uygulaması ise kolayca kuruluyor ve varsayılan SMS uygulaması olarak ayarlanabiliyor, gelen SMS kilit ekranı ve durum çubuğu bildirimlerinde içeriğiyle görülüyor ama İletiler uygulamasının içine girildiğinde SMS gözükmüyor...
  7. L

General Mobile 4G üzerindeki Nougat 7.1.1 ile çalışmıştı. Uygulamanın indirme sayfasındaki açıklamada Android 6 ve üzerinde çalıştığı belirtilmiş. XDA sitesinde şu adreste ek HTC uygulamaları da Lollipop ve üzerine uyarlanmış, bende bazıları çalışmayınca HTC One M9'daki apk dosyalarını...
  8. L

HTC Sense Home uygulamasını buradan indirebilirsiniz.
  9. L

[EDL][8.0.0] GM 5 PLUS OREO STOCK ROM

Sürücülerin kurulmuş olmasının hiç bir zararı olmaz, sürücüleri kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmak gerekiyor. Ayrıca bilgisayarı yeniden başlatırken telefon bilgisayara bağlı olmasın, çünkü bazı bilgisayarlarda açılış sırasında bağlı olan USB aygıtlar nedeniyle Windows düzgün...
  10. L

NOLUR YARDIM EDİN

Aşağıdaki bağlantıda PC gerekmeden, yalnızca telefon, CWM ve SDCard ile custom ROM yüklemenin bir açıklaması var, sanırım bu işine yarar. III. Flash the Custom ROM on your Samsung Galaxy Trend Plus
  11. L

NOLUR YARDIM EDİN

Belki aşağıdaki bağlantılar sana yardımcı olabilir. Yükleme araçları ve stock ROM : Samsung Galaxy Trend Plus (GT-S7580) Rom (stock-orjinal rom) Yüklemesi Samsung orijinal stock Türkiye ROM'u : Firmware download for GALAXY Trend Plus GT-S7580
  12. L

TWRP Silme

TWRP yüklü aynı model bir tabletin üzerinde alınmış olan bir TWRP yedeğini forumlardan indirip yükleyebilirsiniz diye düşünüyorum.
  13. L

NOLUR YARDIM EDİN

Ben Ben bu konuda çok bilgili değilim ama anladığım kadarıyla stok ROM yüklenmesi yarıda kalmış ve cihaz yeniden ROM yükleme için fabrikasyon kilitli duruma geri dönmüş olabiliir. Dolayısıyla cihaz açılırken Hard Reset yaparak SDCard üzerinden Samsung'un verdiği fabrikasyon stok ROM'u yeniden...
  14. L

[7.1.1] Wileyfox Swift Stock Rom

TrueCaller uygulamasını Ayarlar > Uygulamalar menüsünden girerek DEVRE DIŞI BIRAK yaptıktan sonra herhangi bir telefon uygulamasını kurabilirsiniz. Google Telefon uygulaması olarak iki ayrı sürümden birisini kurabilirsiniz. Birini kurmadan önce diğerinin kaldırılması gerekiyor. 1) Aralık 2016...