Arama sonuçlarınız

1. K

Xposed

Apk indirip kuruyorsunuz xposed açılınca yükle/güncelleme yazısına tıklayıp telefonu yeniden baslatsin mi diye soruyor evet diyin kurulmuştur xposed
  2. K

Ekran değişimini nerede yaptırmalıyım ?

Vallaha ben 90 tl verdim kendim aldım taktım sorun yok :)
  3. K

recovery yüklenmiyor&açılmıyor.

Cwm bendede yüklenince açılmıyor philz recovery kullanın
  4. K

recovery yardımm

valla gına geldi dün 3 e kadar uğraştım olmadı şimdi stock yüklüyorum birde maui ile deneyeceğim hocam [hr] olmadı bu da :(
  5. K

recovery yardımm

şimdi deniyorum hocam [hr] olmuyor hocam  :(
  6. K

recovery yardımm

hocam onunla devam ediyorum imei silindi ne yapıcam bilmiyorum @Dr.Razor hocamızın anlattığı imei geri yükleme işlemini yaptım geri yüklemedi discovery customizer ile yedek almıştım yedek bulundu diyo geri yükle diyorum tekrar başlattığımda imei geçersiz diyor :(
  7. K

recovery yardımm

arkadaşlar cwm recovery yükleyemiyorum twrp ve philiz yüklüyor ama cwm yükleyince açmıyor recovery i yardım edin
  8. K

IMEI uçtu yardım

hocam dediklerinizi yaptım olmadı :(
  9. K

İmei ve cwm recovery

Arkadaşlar ben gg ultimate yüklerken imei gitti bir türlü geri yükleyemedim bir de cwm recovery açılmıyor twrp de restore yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim ayrıca discovery customizer de imei yedeği bulundu diyor geri yükle diyorum yeniden başlattığımda yüklemiyor
  10. K

[VİDEO][ANLATIM] Miui V7 Anlatım / Paylaşım Bölümü

Hocam ekran videosu için kangi programı kullandınız ?
  11. K

[ROM-LP] Amigo Os v3.0 By OROCHI

Bunun bi de gmd I için çıkanı olsa :)
  12. K

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Hocam bende yüklemeyi düşünüyorumda forumda bir hocamız performans arıyosan miu kullanma demişti o yüzden korkuyorum :) bu arada nöte 5 v2 dek haberiniz var ki hocam :D
  13. K

@"AloneMan" hocam performansı nasıl ?
  14. K

Twrp Recovery Yükleyemiyorum

bunlara hiç gerek yoktur Twrp recovery için tıklayın Google play uygulaması için tıklayın Google playden uygulamayı indirin ve twrp img dosyasınıda indirin bu dosyayı sd kartınıza atın ve programa giriş yapın giriş yaptıktan sonra depolamadan seç kısmından img dosyasını seçin yani;
  15. K

hocam launcher mı kullanıyorsunuz yoksa icon packleri roma mı gömdünüz ?
  16. K

KitKat stock ROM hızlı ayar menüsü sorunu[ÇÖZÜLDÜ]

RE: KitKat stock ROM hızlı ayar menüsü sorunu stock romda belki bi ihtimal kod kısımlarında ekleyebilirsin bir kaç özellik ama doğru çalışırmı bilinmez :)
  17. K

[UPDATE]MixedUP Rom v1.1 by Incredible™

hocam elinize sağlık çok hoş bir rom :D
  18. K

GM [ART] Android One Rom [Disovery]

ss leri düzeltebilir miyiz ?
  19. K

Stock Kitkat Müzik Çalar

zooper widget ile yapabilirsiniz