Arama sonuçlarınız

1. I

[OFFICIAL] Stay Os Rom V3 GM Discovery By Creative®

RE: [PORT-EDİT][4.4.2]Stay Os Rom #By Creative® Rashr dan yeni recovery.IMG seciyorum hafıza yetersiz gibi hatalar veriyor
  2. I

RE: [PORT-EDİT][4.4.2]Stay Os Rom #By Creative® Deniyorum simdi tesekkurler
  3. I

RE: [PORT-EDİT][4.4.2]Stay Os Rom #By Creative® Romun zip dosyasını twrp ile yuklemeye calisiyorum recovery kendini yeniden başlatıp duruyor
  4. I

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.8.13][EN/CN] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe Türkce dil ne zaman gelir acaba
  5. I

Casper Via V8 [Stock] Orjinal Rom

Adımları tek tek yaptım ama olmadı?
  6. I

Casper Via V8 (Miui) V5 ROM

Whats appta görüntü geldi indirmeye çalışıyorum yeterlı yer yok diyor ama 20 gb boş alan var
  7. I

RE: [5.8.6][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe & Wes hayır optizime etmedim zaten hata ayıklama açıktı
  8. I

RE: [5.8.6][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe & Wes bende bişey anlamadım 15 dk boyunca boot ta kaldı
  9. I

RE: [5.8.6][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe & Wes romda tema indirip uyguladım telefonu tekrar başlatayım dedim boot ta kaldı ? usb hata ayıklama açıktı ondan değil yani
  10. I

RE: [5.8.6][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe & Wes Temalarda liste yuklenemiyor hatası alıyorum ?
  11. I

[PORT][DOOGEE VALENCIA Y200][ART][STABIL][4.4.2][4-16GB] BY MITOMANU

Sistem dilini turkce yapinca son uygulamalara bakmak icin home tusuna uzun basinca sistem arayuzu durdu hatasi var ingilizce olunca bu hata gelmiyor
  12. I

meizu mx4 vs lg g2

bende öyle düşünüyorum ama çin markası ve güvenilir olup olmadığı konusunda kararsızım g2 de fena durmuyor yani
  13. I

meizu mx4 vs lg g2

meizu mx4 mü alayım lg g2 mi sizce hangisi daha iyi ?
  14. I

[4.4.2][EDİT]GidGat™ Ultimate White Edition v5.0

RE: [4.4.2][EDİT]GidGat™ Ultimate White Edition v3.0  keyguard test durdu hatasi alıyorum
  15. I

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery mesajlara girince durdu hatası alıyorum
  16. I

RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Galeri kasma sorununu ben su sekilde cozdum systemden miui galeriyi silip aosp bi romdan aldigin galeri apk sini kurdun suan galeri daha stabil calisiyor bu arada diger surumlerini gore daha iyi olmus ellerinize saglik
  17. I

[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

Teşekkürler orochi hocam
  18. I

[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

Art ye gecince kamera odaklama hatali calisiyor
  19. I

MTK Firmware Adapter Tool 2.0.0.5

Build rom dedikten sonra özel bir durum oluştu diyor hata veriyor
  20. I

[4.4.2][PORT][YUNOS][EN] v3.1.2-O for GM Discovery (GÜNCELLENDİ)

RE: [4.4.2][PORT][YUNOS][EN] v3.0.2-R By asderdd Mobil veriden internete giremiyorum acaba sorun ne ? [hr] Play store durdu hatasi da var