Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar geçen sene discovery almıştım. 1 sene içinde 5 defa gönderdim garantiye. Sonuncusuna cihazı değiştirdiler. Yeni cihaz elime geleli 4 ay falan oldu. Bu seferde sorun çıktı. ekranın alt ayrısı çoğunluıkla basmıyor, işlemiyor. Tekrar garantiye yollasam cihazı değiştirirlermi veya...
RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu]
arkadaşlar birçok rom yükledim ama yine orjinale döndüm. Bana jb ve kk olarak hızlı, görseli aşırı değilde yinede iyi denecek seviyede olan ve uzun süre kullanılacak ve en önemlisi tamamen Türkçe olan rom önerebilir misiniz ?
Arkadaslar diyelimki aosp rom kullaniyoruz. Dialeride lollipop tarzi yapmak istiyoruz. Orjinal googlenin lp dialeri ve rehberi varmi? Play store da aradim bulamadim. İkinci olarak da dialeri yukleyince arama ekrani degismiyor. Onuda nasil lp tarzi yapabiliriz?
RE: [V5]ANDROİD M ROM v5 #C.O.S TEAM
Garanti icin sormamistim. Rom rootsuz olsun istiyorum stock kernelide ondan koyayimmi diye sordum. Bi sorun olurmu diye.
Hocam ben root kullanmiyorumda ondan sormustum stock kerneli koysam olurmu diye? Hani kernel rootlu ya.Yani sorun cikar oylemi?
Birde okunmayan yazi varmi?
İki sorum vardı. Romda hata varmı ve performanslımı? Yani gözükmeyen yazılar varmı yani okunamayan?
Son olarak kk final guncellemesinin kernelini bu roma koysam sorun cıkarmi?
Arkadaslar titanium backup kullanmadan, çalisan bir meta inf alsam, sonra data diye klasor olustursam, icine google uygulamalari dahil kendi kullandigim apklari atsam, sonra ziplesem recoveryden kursam olurmu? Kurulurmu? Bi sorun olurmu?
Arkadaslar mesela kitkat betayi son kitkat guncellemesinin tabanina alabilirmiyim? Alabilirsem yine normal rom portlar gibi mi yapacagim? Yardimci olursaniz sevinirim.
Arkadaşlar apklari flashlanabilir zip haline nasil getiririm? Yani kullanacagim apklari ekleyip romdan sonra kurmak icin. Meta-inf ekleyerek falan mi yapacagiz? Uygulamayla degil kendim zip yapabilirmiyim?