Arama sonuçlarınız

1. D

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

@Orochi™ Mesut abi rica etsem romun onceki surumunun linkini verebilirmisin? Konuda yaziyor onceki surumler tikla indir diyor ama link yok.
  2. D

@Orochi™ Mesut abi romun önceki sürümünün linkini verirmisin?
  3. D

[PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR] Lenovo VIBE UI 2.0 1503DEV | Port v1.5.0 Ne zaman paylasabilirsiniz? Cevap verir misiniz? @asderdd
  4. D

Mesut abi cevap verirsen sevinirim. Romun onceki surumunun linki yok. Onu ekleyebilirmisin? Bir de rom cok gec sarj oluyor. Bataryayla alakali degil. Ne yapmamiz lazim? Cevaplarsan sevinirim. @Orochi™ [hr] Bir de mesut abi senin paylastigin acilis animasyonlarini kursam romdan sonra...
  5. D

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe Elinize saglik rom cok guzel yalniz iki sorum var. 1) Ben HiCare, appcenter, drivingmode, buyutec,guncelleyici, hivoice, huawei cloud ve yedekleme uygulamlarini kullanmiyorum. Bana bunlarin romdaki(yani zipin icindeki) isimlerini soyleseniz ben de onlari silsem...
  6. D

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR] Lenovo VIBE UI 2.0 1503DEV | Port v1.5.0 @asderdd ne zaman paylasacaksiniz romu? Bir de yeni sürüm türkçe mi ?
  7. D

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe Online tema varmi varsa nereden inderecegiz?
  8. D

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR] Lenovo VIBE UI 2.0 1503DEV | Port v1.5.0 @asderdd ihsan kardes kalan ceviriler ne durumda tekrardan full rom olarak paylasacakmisin?
  9. D

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe @SmiLeToLiFe elinize saglik. Bisey soracaktim ben rootlu uygulama kullanmiyorum. Romu kurmadan once supersu apk yi silsem romun kurulmasinda ve calismasinda bir sıkıntı olurmu? Birde bu tum romlar icin gercerli midir?
  10. D

@Orochi™ Mesut abi önceki sürümün linki yok ekleyebilirmisin?
  11. D

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe @SmiLeToLiFe Tamamen türkçe mi rom ?
  12. D

[ROM-EDIT] GidGat L By OROCHI

Tamamen türkçe değil ama bende nasıl tamamen türkçe yapabileceğimizi sordum.
  13. D

Mesut abi vibeui rom ne durumda? Abi o rom cok guzel ama iste tamami turkce olmayinca olmuyor. Ne zamandir o romu bekliyordum. Mesut abi o rom tamamen türkcelestirilip hatalari giderilip full rom olarak paylasilamazmi abi yav? Az bi bilgi versen? Hic olmazsa romu nasil turkcelestirecez tamamen...
  14. D

Mesut abi versen bu roma guncellemeyi harika olur. Ufak tefek sorunlari cozsen sorsan mesela kullananlara sorsan ne hatayla karsilastilar diye kullananlar cevap verir abi. O hatalari duzeltsen romun tamamina temayi gomsen hatalsri da gidersen harika bir rom olur abi. Jellybean severler icin bu...
  15. D

[4.4.2][ART] ***Lite-Kat V3 JetKat Dr.Razor™***

RE: [4.4.2][GÜNCELLEME] ***LITE-KAT V2 (JET-KAT) By Dr.Razor™*** Sinan abi 3 sorum olacak romla ilgili cevap verirsen sevinirim. 1) Romun ayarlar menüsündeki bildirim ışığı sekmesi romun orjinalinde var mı? Yoksa sonradan mı sekme eklendi? 2) Bildirim ışığı çalışıyormu? Yani o sekmeden...
  16. D

KK Romlar İçin CM Tema - Yardım

flux tema ve diğer 4.4.4 cm11 temaları kullanılabilirmi bu modülle? @tearszz
  17. D

Uygulama İzinleri Nasıl Kapatılır ?

Kitkatta ve jellybean romlarda uygulama izinlerini nasıl kapatabiliriz? Xposed modülü demiyorum. Bazı romlarda gömülü geliyordu. Hocalarım bu konuda ne dersiniz? Böyle bir uygulama varsa paylaşabilir misiniz? @SmiLeToLiFe  @Orochi™  @Dr.Razor™
  18. D

RE: [ROM] GidGat™ Ultimate Mesut abi rom cok guzel fakat 5-6 saatte sarj oluyor. Bu nasil duzelebilir. Birde vibeui den haber var mi?
  19. D

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR] Lenovo VIBE UI 2.0 1503DEV | Port v1.5.0 @asderdd Yapma kardeş ya o kadar rom yükledim sonunda yine stock roma döndüm. En fazla xperia z3 ve bu vibeui de durdum. Çünkü rom gerçekten kullanışlı ve ne zamandır bu romu bekliyordum. Bi iyilik yapsan da kalan apk ları da...
  20. D

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

rom paylaşılacakmı mesut abi?