Arama sonuçlarınız

1. Q

Teknik yardım acil :(

Cvp: RE: Teknik yardım acil :( Alırsan bilgilendirisin veya anlatım bolumunden tanitirsin
  2. Q

Rom atamıyorum.

Cvp: Rom atamıyorum. Telefonunuz kitkat ise ilk basta ilgili konuda yazdigi gibi sp flash tool ile bilgisayardan orjinal lollipop rom yukleyin daha sonra da twrp nin lollipop surumuyle dilediginiz romu rahatca yukleyebilirsiniz forumda bu konular gmd 2 bolumunde yer almaktadir
  3. Q

P8lite root

Cvp: P8lite root Kingoroot denedin mi
  4. Q

Cvp: RE: Teknik yardım acil :( Dogru ya burda olsa bile pahalidir ya
  5. Q

Turkiyede satisi varmi bu uminin
  6. Q

Gm 2 Mini Custom Roma Tema Nasil Yuklenir

Arkadaslar ben su anda doodge v6.0 romu kullaniyorum acaba tema yuklenimi mumkun olabilirmi ? Şimdiden tsk
  7. Q

Gm 2 mini batarya kalibrasyonu

Arkadaslar sarj bi kac gundur cabuk bitmaye basladi acaba dis 2 mini icin batarya kalibrasyonu nasil yapilir bilgisi olan aydinlatsin beni Şimdiden tsk
  8. Q

GMD 2 MİNİ ACIL YARDIM PC GORMUYOR

Cvp: GMD 2 MİNİ ACIL YARDIM PC GORMUYOR Bilgisayara driverleri kurman lazim https://youtu.be/SX5CCFTUwXM
  9. Q

Kamera fotoğraf çektiğim zaman bulanık çekiyor

Telefonun kamerasina fazla onem verilmemis bu yuzden rom yuklemeni oneririm dis 2 mini icin mevcut custom romların kameraları gayet iyi
  10. Q

GMD 2 Mini uygulamalara bildirim erişimi izni verme

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thirstystar.colorstatusbar&hl=tr&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dcolor+status+bar&pcampaignid=APPU_1_eR3HVuCmIqXvywP7iruoAg Bi dene guzel uygulama yukledikten sonra ayarlar bildirim erisiminden sistem iznini...
  11. Q

[ROM-LP-PORT] v6.0 Doogee Voyager 2 DG310

Cvp: RE: [ROM-LP-PORT] v6.0 DOOGEE VOYAGER 2 DG310 Size zahmet link
  12. Q

[ROM-LP-PORT] v6.0 Doogee Voyager 2 DG310

Benim her rom yukleyisimde imei gidiyo bi cozumu var mi
  13. Q

Discovery 2 Mini Orjinal Lollipop Stock Rom

Peki root icin link varmi size zahmet
  14. Q

Discovery 2 Mini Orjinal Lollipop Stock Rom

ohh be 3 günümü aldı ama yaptım sonunda :laugh: :laugh:
  15. Q

Eyv kardesim cok cok saol basta ayarlarda ole bi secenek yoktu yukleyince geldi
  16. Q

Arkadaslar bn durum cubugumu color status barla degistirmek istedim ancak bildirim erisimini o uygulama icin aktif edemedim uygulamalara bildirim erisimi normal bi telefonda rahatlikla verilebiliyo dis 2 minide bunu nasil yapabilirim? Color status bari indirip deneyin ve beni bilgilendirin...
  17. Q

[GMD2MİNİ]Temalar

Müthis olmus da pil simgesine bi çare lutfen
  18. Q

[XPOSED-LP-KURULUM] Discovery II Mini

Cvp: RE: [XPOSED-LP-KURULUM] Discovery II Mini Link atsan sana zahmet
  19. Q

[XPOSED-LP-KURULUM] Discovery II Mini

Orjinal romdayken de olur mu xposed