Arama sonuçlarınız

1. E

You Tube da videolar 1080p de izlenmiyor

Cvp: You Tube da videolar 1080p de izlenmiyor Hayır.SÜPERONLİNE [hr] Uygulamayı indirdikten sonra ayarlarına gir bütün çözünürlükleri aktif et diye seçenek var oraya tıkla
  2. E

Cvp: You Tube da videolar 1080p de izlenmiyor Kardeşim saol indirdim kurdum sorunsuz çalıştı ama 1080p video izlenmiyor [hr] Tmm tmm ayarlardan düzeltim saol kardeşim yardımcı olduğun için
  3. E

E tab 5 yüz tanım kilidi koyma

Cvp: E tab 5 yüz tanım kilidi koyma Kardeşim tmm buldum https://www.androidfilehost.com/?w=file-thanks&fid=95916177934536113&mid=90&download_id=5vkvvg2dac2h6bulgs82th8io4&tid=1454201627&hc=7e8b791d86aa05640209caa5b1edba08ec578fcb181eae3712debd1adb2d00b7 Bu linkten indirdim flashladım oldu.
  4. E

Cvp: You Tube da videolar 1080p de izlenmiyor Kardeşim indirdim yükledim ama açılmadı durduruldu yazıyo.
  5. E

Custom Boot Logo[Google Boot Logo]

Cvp: RE: Custom Boot Logo[Google Boot Logo] İnşALLAH
  6. E

Custom Boot Logo[Google Boot Logo]

Kardeşim eline sağlık çok teşekkür ederim. Samsung' un da yaparsan sevinirim.
  7. E

You tube da videolar 1080p de izlenmiyor sadece 720p ye kadar var üstelik bu tabletler 1080p de video oynatabiliyor. Yardım edermisiniz?
  8. E

TWRP Sonrası sorun

Cvp: TWRP Sonrası sorun Aleyküm Selam .Bilinmeyen kaynaklar sorunu için tablete ayarlardan > fabrika ayarlarına sıfırla düzelecektir kuzenimin tabletinde de aynı sorun vardı bu şekilde yaptım oldu. [hr] Gerekli yüklemeleri yapabilmek için pc tableti görmüyosa ayarlar > geliştirici...
  9. E

Cvp: E tab 5 yüz tanım kilidi koyma İnşallah. Sorunumla ilgililendiğin için teşekkür ederim
  10. E

You tube da videolar 1080p de izlenmiyor sadece 720p ye kadar var  üstelik bu tabletler 1080p de video oynatabiliyor. Yardım edermisiniz?
  11. E

Cvp: E tab 5 yüz tanım kilidi koyma Hayır yüklü değil.
  12. E

Cvp: E tab 5 yüz tanım kilidi koyma Kardeşim ben de aynı şey oldu ayarlarda çıkmıyo apk yüklü mü derken anlamadım neyden bahsettin?
  13. E

[Flashlanabilir]Etab5-Dolby Atmos

Cvp: RE: [Flashlanabilir]Etab5-Dolby Atmos Kardeşim çok teşekkür ederim baya bi fark ediyo bi de ses daha kaliteli çıkıyo saol.
  14. E

[Flashlanabilir]Etab5-Dolby Atmos

Kardeşim sesi artırıyormuş peki hoparlörün patlamasına sebep olmasın?
  15. E

3G ye Bağlanmıyor

Cvp: RE: 3G ye Bağlanmıyor Tamam kardeşim yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Bir de bnm telefon ve hattım 4G yi destekliyor ama klon imeili olduğu için çalışmayabilirmiş onun için de bi çözüm var mı?
  16. E

3G ye Bağlanmıyor

Cvp: RE: 3G ye Bağlanmıyor Kardeşim bnm telefon yurt dışından geldi klon imeili senin dediğini yaptırsam düzelirmi yine ?
  17. E

[TWRP] ETAB 5 İÇİN KIRILMIŞ ÖĞRENCİ ROM by Celuk (GÜNCELLEME ALMIŞ TABLETLER DAHİL)

RE: [TWRP] ETAB 5 İÇİN KIRILMIŞ STOCK ROM by Celuk (GÜNCELLEME ALMIŞ TABLETLER DAHİL) Oldu saol teşekkür ederim abii
  18. E

[CUSTOM ROM]E-Tab 5 Lite Stock Rom 1.0.2.5 (164 mb)

Yaptıktan sonra root atsam kitlenir mi tablet ??
  19. E

[CUSTOM ROM] Casper Via V8 ROM FOR E TAB-5

Abii bazı romları attıktab sonra kapattıktan sonra bi daha açılmıyomuş bi de google play sorunu oluyomuş bu romda da öyle bi sorun var mı acaba ona göre atıcam? ?
  20. E

[CUSTOM ROM]E-Tab 5 Lite Stock Rom 1.0.2.5 (164 mb)

Ben 2 sini de yükledim bi şey olur mu ?