Arama sonuçlarınız

1. Eien®

Yazılım Güncelleme

İyi günler, telefonumu aynı sorun yüzünden 3. defa servise yollamak üzereyim fakat servisde her seferinde yazılım güncelleyip geri yolluyorlar sırf bu işlem için 15 gün bekliyorum. Boşu boşuna zaman kaybedeceğime evde telefonumun yazılımını güncelleyerek zamandan tasarruf etmek istiyorum. Bu...
  2. Eien®

Android Sistem Arayüzü Durdu Hatası?

İyi akşamlar herkese, telefonumda lg pc suit ile yüklenen orjinal 6.0 android yazılımı mevcut. Fakat Telefonun ara sıra durum çubuğunu iki kere indirdiğim zaman fc veriyor ve beni ekran kilidinin olduğu sayfaya atıyor, başka bir sorun olarakta müzik filan dinleyerek internette dolastigim zaman...
  3. Eien®

Şarjı uzun sure giden rom tavsiyesi

Xperia ve htc romunun pil durumu iyi bence özellikle xperia yi tavsiye ederim
  4. Eien®

Kulaklik Iconu Yardim

Cvp: RE: Kulaklik Iconu Yardim Hocam yalnız şöyle birşey var ben sadece kulaklığı kullandığım zaman da aynı simgeler çıkıyor :D
  5. Eien®

Kulaklik Iconu Yardim

Malesef yok hocam :D
  6. Eien®

Kulaklik Iconu Yardim

Merhaba arkadaşlar birşey farkettim kulaklığı taktiğim zaman durum çubuğunda bazen su simge bazende diğer simge çıkıyor neden sabit değilde sürekli farklı bir simge çıkıyor acaba
  7. Eien®

Ekranda Çizgiler Çıkıyor?

Anakartım problemli zaten şimdide ekranda birden bire kırmızı siyah gibi renkleri içeren çizgi beliriyor ve ekran tak diye gidiyor bir dahada gelmiyor. Telefonu kapayıp açınca düzeliyor 2 dk onra yine aynısını yapıyor. Bu sorun anakarttan dolayı mı acaba yokxa ekrandan mı kaynaklı acaba ?
  8. Eien®

Sim Kartta ki Bilgileri Başka Yere Taşımak?

Yardımınız için teşekkürler
  9. Eien®

Sim Kartta ki Bilgileri Başka Yere Taşımak?

Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim. Benim bi sorunum bulunmakta numaraların çoğu sim kartında kayıtlı ben bu sim kartındaki numaraları alıp email adresime taşımak istiyorum fakat sim kartimda kimsenin numarasının kalmaması lazım biri sim kartını takınca numaralara ulasamamali. Nasıl...
  10. Eien®

Şifreleme Başarısız Oldu Yardım ?

Merhaba arkadaşlar malum anakartım biraz sorunlu az önce telefon birden bire kapandı ve açmaya kalktığımda ilk seferde açılmadı üçüncü denememde bu hatayı verdi önemli bir sorun mu ? Bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
  11. Eien®

Sms Yollayamiyorum?

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aydır bu sorun bulunmakta arasıra sorunsuz mesaj atabiliyorken sabah kalkıp mesaj atmaya kalktığımda gönderilmedi diye hata veriyor. Başka sms programları denedim romu değiştim stock roma geçtim sorun yine de aynı. Bir çözümü var mıdır bu sorunun
  12. Eien®

Telefon Sürekli Siyah Ekranda Kalıyor

Merhaba arkadaşlar iki gündür telefona birşeyler oluyor, bir uygulamaya giricem siyah ekran kalıyor uygulama sonra hiçbir şey çalışmıyor telefonda ne durum çubuğu nede güç tuşu, anca telefonu kapayıp açınca düzeliyor birşeye girince yine aynı durumla karşı karşıya kalıyorum. Stock rom attım...
  13. Eien®

[PORT-EDİT] MysticOS V7 Final By AloneMan & Frozen (First Rom Of 2016)

Hocam buildprop google playde cogu programla uyumsuz clash of clans score gibi oyunlari desteklemiyor
  14. Eien®

Hocam bu arada toggle bar animasyonu asiri guzel olmus hic kasma takilma yok
  15. Eien®

Hocam bir yere girdigimizde wifi mobil iconlari batarya iconuna gore soluk bir renk aliyor cozumu varmidir
  16. Eien®

[GMD] LEGEND [V14] Bugra333&Darkqnez

Elinize sağlık hemen indiriyorum
  17. Eien®

[5.1.1][CM 12.1]Dokdo Project 7.3.2 GT-I9300

Hocam bu hata ne yüzünden veriyor kamera sorununu halletmek için Root Explorera girdiğimde bi işlem yapmaya kalktım bu hatayı verdi
  18. Eien®

Hocam arasıra kameraya girince durduruldu hatası vermeye başladı anca telefonu kapayıp açılınca düzeliyor bir süre sonra yeniden başlıyor hata nasıl çözebilirim bu problemi
  19. Eien®

[OFFICIAL] Stay Os Rom V3 GM Discovery By Creative®

Hocam elinize sağlık çok güzel olmuş rom bu arada acaba açılıştaki müziğin adı ne acaba :rool:
  20. Eien®

RE: [5.1.1][CM 12.1]Dokdo Project 7.3.1 GT-I9300 Hocam google playe girmeye çalışırken güvenli bağlantı oluşturulamadi diyor gaps paketini filan yükledim. Nasıl çözülür bu sorun