Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aklıma takılan bir sorum var diyelim bir rom kurduk ve ikonları gözümüze küçük geldi bu ikonları launcher olmadan büyütme imkanımız var mı varsa nasıl yapılabilir?
Arkadaşlar interneti açıp whatsappa girdiğimde mesajlar birden geliyor ve yerleri karışıyor mesajların bir soru sorulduğunda cevabı altında olacağına sorudan önce cevap yazıyor çözümü var mıdır bu sorunun
Arkadaşlar casper via t7-d modeli bi tablet var arkadaşta, biz buna Root custom rom filan atmak istiyoruz ama internette hiç bu tablet hakkında konu bulamadık. Acaba mümkün mü bu tablete Root ve rom atmak? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arka kapakta zorlama olmamasına rağmen böyle çatlaklar oluşuyor. Telefonun çerçevesinde de çatlaklar mevcut. Neden böyle kendi kendine çatlaklar ortaya çıkıyor acaba? Birde orjinal arka kapakların fiyatı ne kadardır?
Yazı fontu ve tweak yükledikten sonra tema bölümüne girdiğim zaman sanki geri tuşu basılı kalmış gibi temaları bakarken 1-2 saniye sonra geriye atıyor hep :adyo:
32 gb Micro Sd hafıza kartım var fakat bugün hiç yoktan telefonu kullanırken birden kendini resetledi cihaz. Telefon açıldığında hafıza kartında ki tüm herşey gitmiş hafıza kartı okunmuyordu. Eve geldiğimde bilgisayara bağladım hafıza kartını fakt bilgisayarda görmüyor. Benim hafıza kartındaki...
Arkadaşlar diyelim ki sacimiz sağa doğru yatık on kamera ile resim çekmeden önce ekran da saçlar sağa doğru yatık gözüküyor tamam sorun yok ama resmi çektiğimiz zaman resmi açıp bakıyorum saçlar sola doğru yatmis yani ayna etkisi oluyor ters gösteriyor resmi. Oldugu gibi çeken kamera programı...
RE: [Port Rom] MysticOS Rom V5 By AloneMan [4.4.2] KitKat [Fix Eklendi]
Hocam sanal tuşları ayarlardan kaldirabiliyor muyuz yoksa root explorer ile denesem sorun olur mu ?