Arama sonuçlarınız

1. Eien®

Icon Büyütme

Aklıma takılan bir sorum var diyelim bir rom kurduk ve ikonları gözümüze küçük geldi bu ikonları launcher olmadan büyütme imkanımız var mı varsa nasıl yapılabilir?
  2. Eien®

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [V5]ANDROİD M ROM v5 #C.O.S TEAM Hocam herşeyi denedim üşenmeden titanium backup ile de denedim ama bu whatsappa ne zaman girsem fc veriyor
  3. Eien®

WhatsApp Sorunu

Denicem sağol
  4. Eien®

WhatsApp Sorunu

Arkadaşlar interneti açıp whatsappa girdiğimde mesajlar birden geliyor ve yerleri karışıyor mesajların bir soru sorulduğunda cevabı altında olacağına sorudan önce cevap yazıyor çözümü var mıdır bu sorunun
  5. Eien®

Casper via t7-d Root/Rom

Tamam teşekkürler
  6. Eien®

Casper via t7-d Root/Rom

Peki cwm, custom rom ları bulabileceğim bir site var mı
  7. Eien®

Casper via t7-d Root/Rom

Arkadaşlar casper via t7-d modeli bi tablet var arkadaşta, biz buna Root custom rom filan atmak istiyoruz ama internette hiç bu tablet hakkında konu bulamadık. Acaba mümkün mü bu tablete Root ve rom atmak? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  8. Eien®

Arka Kapak

Arka kapakta zorlama olmamasına rağmen böyle çatlaklar oluşuyor. Telefonun çerçevesinde de çatlaklar mevcut. Neden böyle kendi kendine çatlaklar ortaya çıkıyor acaba? Birde orjinal arka kapakların fiyatı ne kadardır?
  9. Eien®

[5.11.12]MIUI v7 For GM Discovery by Incredible™

Yazı fontu ve tweak yükledikten sonra tema bölümüne girdiğim zaman sanki geri tuşu basılı kalmış gibi temaları bakarken 1-2 saniye sonra geriye atıyor hep :adyo:
  10. Eien®

Hocam performans tweak ve yazı fontu yuklesek sorun olur mu iki dosya da zıp halinde
  11. Eien®

Hocam google playe giriyorum bir kaç saniye sonra ana menüye atıyor 2. ye kurdum ama yine aynı sorun
  12. Eien®

Romu kurarken mi messege seçeneğini kapamama rağmen tl alıyor hattımdan. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
  13. Eien®

Hafıza Kartı Problemi

32 gb Micro Sd hafıza kartım var fakat bugün hiç yoktan telefonu kullanırken birden kendini resetledi cihaz. Telefon açıldığında hafıza kartında ki tüm herşey gitmiş hafıza kartı okunmuyordu. Eve geldiğimde bilgisayara bağladım hafıza kartını fakt bilgisayarda görmüyor. Benim hafıza kartındaki...
  14. Eien®

Rom Çalışması ?

Forum da gm discovery için note 5 ile ilgili bir rom çalışması mevcut mu acaba ?
  15. Eien®

Resim Çekince Ters Çıkan Resim Yardım?

B612 ile sorunu çözdüm teşekkürler
  16. Eien®

Resim Çekince Ters Çıkan Resim Yardım?

Arkadaşlar diyelim ki sacimiz sağa doğru yatık on kamera ile resim çekmeden önce ekran da saçlar sağa doğru yatık gözüküyor tamam sorun yok ama resmi çektiğimiz zaman resmi açıp bakıyorum saçlar sola doğru yatmis yani ayna etkisi oluyor ters gösteriyor resmi. Oldugu gibi çeken kamera programı...
  17. Eien®

[OFFICIAL][Port Rom] MysticOS Rom V6 By AloneMan [Dark Tema Eklendi]

RE: [Port Rom] MysticOS Rom V5 By AloneMan [4.4.2] KitKat [Fix Eklendi] Hocam sanal tuşları ayarlardan kaldirabiliyor muyuz yoksa root explorer ile denesem sorun olur mu ?
  18. Eien®

[PORT] iOSP ROM For General Mobile Discovery #ßy SuperDroid

Burda ki kisa yollara mobil veriyi ekleyebiliyor muyuz ?
  19. Eien®

S3 Brick Yardım(Çözüldü)

RE: S3 Brick Yardım Yedek almamanın kötü yanlarını yaşıyorum şuan   :sweat: [hr] Tamam açıldı telefon sağolun yardımlar için