Arama sonuçlarınız

1. Eien®

[PORT]Htc One M8 Rom v1.1 by Incredible™ & Dr.Razor™

Elinize sağlık hocam güzel olmuş
  2. Eien®

[4.4.2] Discovery Air Rom for GM Discovery

RE: [4.4.2] Discovery Air Rom for GM Dİscovery Elinize sağlık hocam
  3. Eien®

[PORT+EDIT]LolliXperia Rom By Incredible™

İnmeye başladı bile elinize sağlık
  4. Eien®

Samsung Galaxy S3 Custom Recovery

Hocam peki cwm yi ilk defa kurucaksak mobile uncle toolsa filan gerek yok değil mi direk flaşlasak olur
  5. Eien®

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Hocam romun linkini atar mısınız? [hr]
  6. Eien®

Son Uygulamalardan Kilit Ekranına Atma Sorunu?

Htc style kullanıyorum şuan fakat her romda devam ediyor bu sorun rom dan kaynaklı birşey değil bence
  7. Eien®

Kullandığım bir tek colored bars var bunun yapacağını sanmam doğrusu sorun oluşmadan öncede kullanıyordum çünkü
  8. Eien®

Neyden kaynaklanabilir bu problem peki
  9. Eien®

Bayadır olan bir sorun bu bir tek bende mi oluyor bilmiyorum fakat her rom da karşıma çıktı. Son uygulamalar ekranını açtığımda uygulamalar gözükmüyor bekletiyor ve beni kilit ekranına atiyor her seferinde şifre gir ekranı aç çok zor oluyor. Bir çaresi var mıdır bu problemin?
  10. Eien®

Flat Style Bar İndicators Yardim ?

Zaten sagda ama bir turlu saga gelmiyor o h isareti altindaki ok isaretleri filan gelmiyo
  11. Eien®

Flat Style Bar İndicators Yardim ?

Arkadaslar bu programi kullandigimda durum cubugunda ki mobil ag simgesi hattin uzerinde olacagina yan tarafa kayiyor orda h+ seklinde gosteriyor. Onu eski yerine koyma imkanimiz var mi yoksa tek care programi silmek mi ? http://hizliresim.com/ZVnV60
  12. Eien®

Tamam hocam öyle paylaşsanız da olur
  13. Eien®

Hocam paylaşmayı düşünüyor musunuz acaba?
  14. Eien®

[4.4.2][PORT][TOUCHWİZ]Samsung Galaxy S6 Pro

Bu olur umarim. http://i.hizliresim.com/Gk9rNV.png
  15. Eien®

Hocam gravitybox desteklemiyor sanirsam, gravitybox yukleyince toggle bar boyle oluyor. Su siyahligi baska program ile seffaf yapma imkanimiz var mi ? https://hizliresim.com/vLjBjA [hr] Suan gayet stabil
  16. Eien®

Eline sağlık hocam çok güzel olmuş, bir sorum olucaktı wifi kısayollarının olduğu yerin arka plan rengi biraz daha açık renk olma ihtimali yok mu lollipop sürümündeki gibi?
  17. Eien®

Navigasyon Programı Önerisi?

Yarım yolculuk var malum bilmediğimiz yer kullanışlı Android içim Navigasyon Programı Önerirmisiniz
  18. Eien®

Toggle Bar Değiştirme Yardım ?

İyi günler herkese, ben htc style romunun toggle barını lollipopta ki gibi yapmak istiyorum herhangi bir romdan alınarak yapılabilir mi bu ? Yapılıyorsa nasıl yapılır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  19. Eien®

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Elinize sağlık hocam, bazı sorunları yazmak istiyorum emojiler gözükmüyor birde son uygulamalar biraz geç açılıyor bunlar haricinde gerçekten güzel rom olmuş