Arama sonuçlarınız

1. Eien®

Google Playde ki Temayı Roma Nasıl Gömebilirim?

Hocam bu hatayı veriyor nasıl cozebilirim? Xposedde herşeyi ayarlamama rağmen hep böyle oluyor.http://i.hizliresim.com/b2Jv8d.png
  2. Eien®

Google Playde ki Temayı Roma Nasıl Gömebilirim?

İyi akşamlar, google playde sense 7 teması var gerçekten çok yakışıyor discoverye, fakat bu tema launcher şeklinde değil icon pack tarzı. Ben bu temayı htc roma eklemek istiyorum ama nasıl yapabilirim acaba ?
  3. Eien®

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery Bir kaç program denedim fakat hiçbiri sistem dosyalarını taşımıyor. Sizin bildiğiniz bir program var mı?
  4. Eien®

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery Malum telefonu resetleyince uygulamalar kayboluyor bir arkadaş anasayfayı link2sd ile anasayfayı hafıza kartına taşıyarak sorunu halletmişti. Bende taşımaya çalışıyorum fakat böyle bir hata alıyorum ne yapmak gerek taşımam için...
  5. Eien®

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Duvar kağıdı ve widget ismi lütfen  :rool:
  6. Eien®

Yazzy Sahte Konuşma Uygulaması

Eğlence çıktı bizede sağolun program için :D
  7. Eien®

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.7.23][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Telefonu İngilizce diline çevirerek temalara giriyorsun değil mi ?
  8. Eien®

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.7.23][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Bende de aynısı oldu hocam akşam verdiğiniz linki yuklemistim.
  9. Eien®

[ART][EDIT][4GB-16GB] HTC™ Style

Hocam internette baktım fakat bulamadım ona dair bilgi, sense 7 launcher yükledikten sonra htc tema diye program geldi orda ki temaları telefona uygulamanın bir yolu var mıdır ?
  10. Eien®

[4.4.2][AOSP] LeXuS Rom V3

İndirme baslasin :tiskkirlirspidirmin: Elinize saglik
  11. Eien®

Miui Rom Lcd Yoğunluğu Ayarlama Yardım Edebilecek ?

Nerdeyse her romda simgeleri küçülterek kullanan birisiyim, fakat miui romda ayarlamaya çalıştığım da şu sekilde: http://hizliresim.com/zVv687 boşluk kalıyor simgelerin arasında. Bu simgeleri birbirine yakınlaştırmanin bir yolu var mıdır acaba ?
  12. Eien®

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Gözümüz aydın :)
  13. Eien®

[EFSANE]Frozen Lollipop Edition Rom v3.5 by NightyFrozen

RE: [PORT][GÜNCELLEME]FrozeNNN Lollipop Edition Rom v2 Sabah uyanınca ilk işim v2 yi denemek olucak elinize sağlık :)
  14. Eien®

Eternity OS v1.1 Dark Night Edition

RE: [4.2.2]Eternity OS Eline sağlık ortaya çok güzel bi rom çıkmış
  15. Eien®

LCD yogunlugu !! YARDIM

Yapsan bile aralarında çok fazla boşluk kalıyor simgelerin
  16. Eien®

Cwm installation aborted (bad) hatası

Bende hafıza kartı sorunlu olduğundan bu hatayı veriyordu başka hafıza kartı ile bi dene istersen
  17. Eien®

[4.4.2] Samsung Galaxy S6 Dual For GM Discovery

Ben gravity box ile aldim orta tusa menu tusuda orta tusta son uygulamalari gosteriyor suan guzel oldu :D
  18. Eien®

[4.4.2] Samsung Galaxy S6 Dual For GM Discovery

Ellerinize sağlık hocam
  19. Eien®

Lcd Yoğunluğu Ayarlama Yardim ?

Tamam demiyorum hemen teşekkürler [hr] Oldu hocam sağolun
  20. Eien®

Lcd Yoğunluğu Ayarlama Yardim ?

Lollikat romda lcd yoğunluğu ayarlama vardı yoğunluğu azaltıp veya arttırarak telefonda ki tüm simgeleri küçültüp büyültebiliyorduk. İnternette bir kaç tane apk olarak buldum fakat boot logoda kaldı hepsi. Bildiğiniz bootda kalmadan bu lcd yoğunluğunu ayarlayabilecegim bir program var mi ?