Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Lg Stylus, Note 4 romda ki gibi arama veya mesaj geliğinde kenarda bir kutucuk oluşuyor. Bunu başka romlarda da uygulayabilir miyiz bir programı filen var mı ?
Arkadaşlar wifi-bluetooth-gprs-mobil veri gibi kısayolları içeren bölümü nasıl kaldırabilirim ordan ? Gravitybox ile denedim fakat bir işe yaramadı. Linkte ayrıntı bulunmakta.
http://hizliresim.com/l7OWGB
Yanlış hatırlamıyorsam, sanırım bir hocamız xperia yeşil renkteki pil simgesini paylaşmıştı, xda sitesinde bulunuyordu bizim telefona uyuyordu o pil simgesi. Sitede aradım fakat bulamadım acaba nerden bulabilirim onu ?
Yeni LG rom da mağlum resimlerde kırmızı şerit sorunu var ben bunu resim formatını bmp olarak değiştirerek önüne geciyorum. Yaklaşık 1000 tane resim var her birini teker teker değiştirmek zor hepsini aynı anda formatını değiştirebilir miyiz ?
Arkadaşlar diyelim herhangi bir romda pil simgesini beğenmiyorum, ben bunu rardan pil simgesinin iconunu silip başka romdaki iconu alıp kopyalasam isminide aynı yapsam bir değişim olur mu simgede ? Örneğin note romda xperia pil simgesini kullanmak gibi.
RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery
Durum çubuğuna çift tıkla kapamaya alışmıştık bunda ekrana tıklayınca kapanıyor bi garibime gitti :)
RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery
Sağı solu belli olmuyor galiba programın :) 15 günlük mü deneme süresi varmış ondan sonra ne yapıcaz biz :D