Arama sonuçlarınız

1. Eien®

Arama-Mesaj Ekranı Yardım ?

Arkadaşlar Lg Stylus, Note 4 romda ki gibi arama veya mesaj geliğinde kenarda bir kutucuk oluşuyor. Bunu başka romlarda da uygulayabilir miyiz bir programı filen var mı ?
  2. Eien®

Pil Simgesi Fix ?

Çok sağol
  3. Eien®

Durum Çubuğunda ki Kısayolları Kaldırma Yardım ?

Orasının sırf boş olup, ekranı sola kaydırarak ordan açmak daha çok hoşuma gidiyor :)
  4. Eien®

Pil Simgesi Fix ?

Yanlış anladınız sanırım hocam, bu link normal zip şeklinden cwmden flaşlanıyor, pil simgesi o simgeye bürünüyordu.
  5. Eien®

Durum Çubuğunda ki Kısayolları Kaldırma Yardım ?

Arkadaşlar wifi-bluetooth-gprs-mobil veri gibi kısayolları içeren bölümü nasıl kaldırabilirim ordan ? Gravitybox ile denedim fakat bir işe yaramadı. Linkte ayrıntı bulunmakta. http://hizliresim.com/l7OWGB
  6. Eien®

Pil Simgesi Fix ?

Yanlış hatırlamıyorsam, sanırım bir hocamız xperia yeşil renkteki pil simgesini paylaşmıştı, xda sitesinde bulunuyordu bizim telefona uyuyordu o pil simgesi. Sitede aradım fakat bulamadım acaba nerden bulabilirim onu ?
  7. Eien®

Resim Formati Degistirme Yardim ?

Hallettim sağolun
  8. Eien®

Resim Formati Degistirme Yardim ?

Yeni LG rom da mağlum resimlerde kırmızı şerit sorunu var ben bunu resim formatını bmp olarak değiştirerek önüne geciyorum. Yaklaşık 1000 tane resim var her birini teker teker değiştirmek zor hepsini aynı anda formatını değiştirebilir miyiz ?
  9. Eien®

Romda Simge Değiştirme Yardım?

Tamam teşekkürler
  10. Eien®

Romda Simge Değiştirme Yardım?

Arkadaşlar diyelim herhangi bir romda pil simgesini beğenmiyorum, ben bunu rardan pil simgesinin iconunu silip başka romdaki iconu alıp kopyalasam isminide aynı yapsam bir değişim olur mu simgede ? Örneğin note romda xperia pil simgesini kullanmak gibi.
  11. Eien®

[4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.1

4 g yazması telefonun 4g ile çalıştığı anlamına gelmiyor sadece yazı farkı var en fazla 3g ile çalışır telefon 
  12. Eien®

[PORT][HTC D826W][16 GB] BY ALEX JAGA

Ben bi google çeviriyi açıp okuyayım bari neyin nesiymiş :D
  13. Eien®

[PORT] [GENUINE LG UX 3.0] LG G3 Stylus Official Rom For GM Discovery

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery Instagrama girince ana menüye atıyor bende de sizde de sorun aynı mi ?
  14. Eien®

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery Çalışmadı 
  15. Eien®

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery Durum çubuğuna çift tıkla kapamaya alışmıştık bunda ekrana tıklayınca kapanıyor bi garibime gitti :)
  16. Eien®

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery Freedom işe yaramadı tüh :D İnternetten bulucaz artık :D [hr] Aynen ben titreşimde kullanıcam 
  17. Eien®

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery Hocam tek kelimeyle mükemmel olmuş
  18. Eien®

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery Sağı solu belli olmuyor galiba programın :) 15 günlük mü deneme süresi varmış ondan sonra ne yapıcaz biz :D
  19. Eien®

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery Denemek lazım ben şuan kuruyorum telefon açılınca geri dönüş yaparım
  20. Eien®

[4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.3 (Güncellendi 31.3.2015 )

Google Playden çeşitli galeri programlarını indir sadece romda ki galeride sıkıntı var.