Arama sonuçlarınız

1. A

Bildirim paneli ve daha fazlası

Xblast tools ile bildirim panelini guzellestirin https://yadi.sk/d/eqZN0LfssVj67 Tavsiyem
  2. A

Twrp yuklenmiyor

Cvp: Twrp yuklenmiyor Kablo orjinal sarj aliyor ama yuklemeye gecmiyor
  3. A

Twrp yuklenmiyor

Arkadaşlar etab 5 twrp yukliyecem am a download diyorum ama tablet yüklemeye geçmiyor sadece şarj aliyor Kapali haldeyken
  4. A

İp adresi

Arkadaşlar ip adresimizi nasip saklariz yani kimse ulasamamasi için(cihaz=etab5)
  5. A

[4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I)

Neden cevap verilmiyor anlamadimki (stock rom atinca internal storage ye format atilmamasi icin ne yapmaliyim) [hr] Tamamen ilk haline donuyor
  6. A

Çift kullanıcı

Cvp: RE: Çift kullanıcı Internernete bagliysan evet ama sorun olmaz benimki 20 defada oyle olmustur No problem!
  7. A

Çift kullanıcı

Rootu kaldir factory reset yap sonra cift kullanici modunu yap Yaptiktan sonra rootu kaldir tableti yeniden baslat sonra mdm yi kur
  8. A

Permission denied

Cvp: RE: Permission denied Uygulamar icin demistim
  9. A

APK YÜKLENMİYOR

http://forum.turkdevs.com/konu-mod-twrp-paket-yukleyici-kurulumu-22-12-2015.html?highlight=Package+installer Al kardes
  10. A

Stock rom atinca harici hafizaya format atmamasi icin ne yapabiliz lutfen cevaplayin ya iki defadir soruyom bilmiyorsanizda cevap verin
  11. A

wifi dosyalarını sildim :(

Cvp: wifi dosyalarını sildim :( Sen twrp yukle factory reseti de yap %100 olacak root ta kalmaz hatta benim dedigim yoldan factory reset yap yukledigin uygulamalar tek gidecek dedigim gibi wifiyi sadece data icerisunde silmissen formattan sonra hicbirsey kalmaz
  12. A

Cvp: wifi dosyalarını sildim :( Recovery e gir ordan ana menude settings bolumune gir orda bir kac secenek var orda rf- gibi icinde format factory yazan bir secenek var ordan ona tik koy sonra ana menude wipe kismina gir alta factory reset var o seridi cek 5 saniye icinde format atilir sonra...
  13. A

Cvp: wifi dosyalarını sildim :( Factory reset yap olur
  14. A

APK PORTLAMA

Cvp: RE: APK PORTLAMA Bende bunu istiyorum. nasil yaparim anlatirmisin
  15. A

APK PORTLAMA

Nasil apk portlanir????
  16. A

[REHBER] ETAB5 TWRP 3.0.2-4 Yükleme

Cvp: RE: [REHBER] ETAB5 TWRP 3.0.0-0 Yükleme İlgilendigin için teşekkür ederim
  17. A

Tablet Hİç Mi Hİç açılmıyor!

Rootu tabletten atabilirsin flaslamalik root var ama iş isten geçmiş bundan sonra flaslayarak yaparsin
  18. A

[REHBER] ETAB5 TWRP 3.0.2-4 Yükleme

RE: [REHBER] ETAB5 TWRP 3.0.0-0 Yükleme Flaslanabilir yaparmisin
  19. A

LUTFEN BAKIN Etab 5te kapanma animasyonu

Cvp: RE: LUTFEN BAKIN Etab 5te kapanma animasyonu Ben Shutanimation calisan bir boot.img flasladim yine olmadi
  20. A

Stock romun format atmaması icin ne yapabilirim