Arama sonuçlarınız

1. A

ETAB5 MEB KONTROLÜ UYARI

https://yadi.sk/d/fxKLYWnRpXUEN Crackli MDM Teşekkürü unutmayalim
  2. A

Şifre sorunu

Cvp: Şifre sorunu Slm twrp ye giriyorsun ordan Advanced e gir sonra file   Manager giriyorsun once data ya sonra datadaki System orda gesture key ve pasWord  key adlı dosya  çıkacak onları sil yani Delete yap tamamdır Teşekürler etmeyi unutmayalim
  3. A

ETAB5 MEB KONTROLÜ UYARI

Cvp: RE: ETAB5 MEB KONTROLÜ UYARI Mesela wifi yazanları seçme ben yaptım çokta güzel oldu
  4. A

e tab 5 twrp kaldırma

https://yadi.sk/d/1cOZxDFJkymc5 al kardes
  5. A

ETAB5 MEB KONTROLÜ UYARI

Cvp: RE: ETAB5 MEB KONTROLÜ UYARI Orda hepsini secersentabiki öyle olur içinde app kelimesi geçenleri seç ve dikkatlice okuyun mantıklı gelenleri sec :)
  6. A

apk ları nasıl zip yaparak twrp den yükleriz

Cvp: RE: apk ları nasıl zip yaparak twrp den yükleriz Hem rootlu hemde root suz çalışıyor ...denedinmi
  7. A

Cvp: RE: apk ları nasıl zip yaparak twrp den yükleriz Hayır gerektirmez denedim?  :goodbye:
  8. A

[Rehber - Güncellendi]ETAB 5 Twrp recovery yükleme

Böyle bir sorun çıkarsa 3 tuşa beraber yaklaşık 20 saniye bas sonra hemen download da basın büyük ihtimalle olacaktır Başıma geldi
  9. A

ACİLLLL. crack li kurumsal cihaz yoneticisi

Sa. Crackli Kurumsal cihaz yöneticisi aradim bulamadim link gonderebilirmisiniz Tsk..
  10. A

3c toolbox tan yapabilirsin Seceneklere gir Uygulamalara bas asagida sitem kullanici ve tumu diye secenek geliyor ordan kullaniciya bas Sonarad istedigin uyulamayi sec sectikten sonra asagida yonete bas sonra cwm/twrp. Yaziyor ona bas : tamamdir:goodbye:
  11. A

etab 5 settings

Cvp: RE: etab 5 settings Tmm sağol. :)
  12. A

etab 5 settings

Tmm solda onu bizzat ayarlara ekleyemeyizmi
  13. A

Sistem uygulamaları

Arkadaşlar hoca Stock rom atmamizi istedi bende birkaç uygulamayı sisteme attım mesela facebook Clean master attim bunlara guncelleme gelmedi ama Clash of clanse , fifa, rar bunlara guncelleme geliyor bunu nasıl yapacaz
  14. A

etab 5 settings

Cvp: RE: etab 5 settings Ayarlarda diğer kısmında taşınabilir hotspot yok nasıl ekleyebiliriz
  15. A

etab 5 settings

Cvp: RE: etab 5 settings Ayarlarda diğer bölümunde tellerine taşınabilir hotspot yok nasıl ekleyebiliriz
  16. A

E Tab 5 ekran

Cvp: RE: E Tab 5 ekran Benimkide öyle olmuştu ama sarjdan degil donanimsal
  17. A

etab 5 settings

sa. tabletin ayarlarında hotspot yok  nasıl koyabiliriz
  18. A

Herkes İlk Telefonunu Yazsın

Valla Daha telefonumuz olmadı.????
  19. A

Etab5 kilit ekrani

Xperia ekran kilidi
  20. A

Gravity box

Arkadaşlar gravity boxta yaptığımız değişiklikler system in neresine kaydoluyor