Arama sonuçlarınız

1. yldrmzffr

Whatsapp Sesli Görüşme Özelligini Aktif Etmek. (Durum Güncellendi Çalışıyor.)

Bu konuyu actigimda legend 10 vardı simdi vibe takiliyorum.
  2. yldrmzffr

[ANLATIM] NVRAM Hatası Cözümü

Merhaba Konuyu yanlış yere açmıs olabilirim. Yanlış yere açtıysam Özür diliyorum. Yanlış veya hatalı rom yükledigimizde imei silinebilir imei silindiğinda bazen wifi de  nvram 0x1 hatası geliyor. Bu hatayı cözmek için. Linkteki Dosyayı indirip zip den çıkartın içindeki 2 dosyayı root...
  3. yldrmzffr

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

RE: [ROM] GidGat™ Ultimate Link Hata veriyor yarıda iptal ediyor baska link var mı ?
  4. yldrmzffr

Mega v1 bulut depolama 50 gb

Mail.ru güzel 100GB veriyor. Eğer şanslıysan 1TB veriyor. Hızıda güzel. Ama tek sorun mobilde indirme yapinca dosya boş iniyor.
  5. yldrmzffr

Xda da anket yapılmıs %57 de çalışıyor. Calismayan ise %43 neredeyse yari yarıya başka çalişan olursa lütfen yorum yapsın.
  6. yldrmzffr

Bende ilk calişti ama ses gitmemişti şimdi denedim aynı hatayı bende aldım  :what: :what: O_o
  7. yldrmzffr

Bende yüklü değildi ama arama yaptı. Karşılaştığınız hata ney ?
  8. yldrmzffr

[hr] DURUM GÜNCELLENDİ ARTIK ÇALIŞIYOR. [hr] Yapmanıza gerek yok siz yapip baskalarını arayabiliyorsunuz.
  9. yldrmzffr

RE: Whatsapp Sesli Görüşme Özelligini Aktif Etmek. Suan ben yaptim asla kaybolmuyor. Kaç kere kapatıp açtım ve arama yapılabiliyor. Düzenliyorum hemen paylaşıcam. [hr]
  10. yldrmzffr

RE: Whatsapp Sesli Görüşme Özelligini Aktif Etmek. Whatsapp ı açıp kapatıncada gider. Çalişma matigi şu : Whatsapp a bu özellik çoktan geldi fakat açılışta whatsapp sadece mesaj bölümüne yönlendiriyor. Bu kod mesaj bölümüne yönlendirmeden direkt ana sayfayı açıyor ve burada sesli arama...
  11. yldrmzffr

RE: Whatsapp Sesli Görüşme Özelligini Aktif Etmek. Yalan söylemiyim hiç denemedim :)
  12. yldrmzffr

Forumda Yapılması Gereken Değişikler

Mobilde konuyu başlatan kişi dolayısıyla romların yapımcısı yazmıyor tek son mesaj atan yaziyor eklenebilir. :) Edit : Mobil kullanicilar için az kota harcaması ve hızlı olması için aşırı sadeleştirilmiş versyon olabilir. Örn : Forum Donanım Mini gibi Ve Yine Forum donanim gibi...
  13. yldrmzffr

Herkese merhaba öncelikle yeni forum hayırlı olsun cok güzel olacağına inanıyorum. :) Bildiğiniz gibi whatsapp sesli görüsme özelligi gündemde geldi gelecek ama siz telefonunuz da güncelleme gelmeden bu özelligi açıp kullanabilirsiniz. Daha önce paylaşmıştım hatalar vardı arama...