Arama sonuçlarınız

1. S

[PORT][ROM][QMOBILE NOIR][STABIL][4.4.2][ART]

Beyler indirme linkini ben mi göremedim? Thanks bro, where is the link?
  2. S

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

Bulgar, default launcher için İlk önce seçimi hatırla tuşuna bas ondan sonra nova seç. Olması lazım.
  3. S

Bende hafıza sorunu var. Yani hafıza dolu diyor. Her zaman 400mb boş alan oluyordu ilk yüklemeden sonra diğer romlarda. Bellek fixini de yükledim. Olmadı. Ne yapmak lazım? Harika bir rom olmuş, emeğinize sağlık. Teşekkürler. Edit: sorun kendiliğinden halloldu. Anlamadım ama heralde fix...
  4. S

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: *** Xperia™ Z3 v4.0 Final Dr.Razor™ *** Emeğine sağlık.
  5. S

Yeni sürüm gelecek denmişti, onu bekliyorum yüklemek için. Yeni stabil sürüm ne zaman gelir acaba? Emeğinize sağlık.
  6. S

[Edit][Art]Black Edition

Emeğine sağlık.
  7. S

[EDIT][ART]Blue-DarkNess v2

Rom için Teşekkürler. V2 kurunca fixleri de kurmak gerekiyor mu?
  8. S

[PORT][ART] iocean X8 Mini

Harika bir rom bence. Bir sürü rom demiyorum hergün ama dönüşüm buna oluyor. Emeği geçenlerin eline sağlık. Tek sorunum viper4 ses ekleyemedim. Yüklüyorum ama çalışmıyor, sorun nedir anlamadım. Dsp ya da dolby gibi ne yükleyebilirim?
  9. S

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Rom için teşekkürler. Rom çok iyi ama benim bataryayı (1,5 yıllık) çabuk bitiriyordu. Akşamı zor görüyorum az kullanmama rağmen.
  10. S

[4.4.2][ART] LegenD Rom V11 Android L Edition

Rom için teşekkürler. Normalde titanium backup ile yedeklediğim uygulamaları ART modunda geri yükledim ama bellek doldu hatası ile romu kullanamaz oldum :) Tabi baştan yükleyip daha az uygulama ekledim art modunda. (Yanlışım varsa düzeltin.) Bu arada bilmeyenler için ART modu sistemi...
  11. S

[PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR] Lenovo VIBE UI 2.0 1503DEV | Port v1.5.0 Romu kurdum ancak wifi eklemeye çalıştığımda "Maalesef Ayarlar durdu." hatası veriyor bağlanmıyor. Çözüm nedir arkadaşlar.
  12. S

[PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR] Lenovo VIBE UI 2.0 1503DEV | Port v1.5.0 Eline, emeğine sağlık. Artık günlük rom kurar oldum.