Arama sonuçlarınız

1. E

[4.4.2][PORT][YUNOS][EN] v3.1.2-O for GM Discovery (GÜNCELLENDİ)

RE: [4.4.2][PORT][YUNOS][EN] v3.0.2-R By asderdd Teşekkürler
  2. E

[PORT][4.4.2][ROM] *** LG G3 Rom By Dr.Razor™ ***

çalışıyor ben denedim :D
  3. E

[PORT] [JB] L ROM

Where is the Rom captain:)
  4. E

[PORT] [JB] L ROM

Evet boot logo da kalıyor, 16gb bootfix ve orochi hocanın 16gb için kamera fixini kurarsaniz sorun kalmıyor. Ayrıca ben YouTube sorunsuz demiştim ama eski versiyonu kurmanız gerekmekte,güncel versiyon hata veriyor.
  5. E

[PORT] [JB] L ROM

Türkçeleştirmeye gerek yok,böylede idare ederiz:)
  6. E

[PORT] [JB] L ROM

YouTube sorunu yok,dahası aslında romda sorun yok biraz uğraşınca,nova kurdum enteresan bir şekilde google launcheri kaldırınca dialer sorunu kalmadı, simpler dialeri de kaldırdım bi acayip dialer belirdi,orjinalde olan galiba.Geliştirici seçeneklerinden animasyon olceklerini 0,5 yapın. Tek...
  7. E

[PORT] [JB] L ROM

Dialer fix filan kurmadan google playden güncelleyince sorun kalmıyor.Gayet kullanışlı,yine bunu kullanabilirsiniz,güncellenmiş halini yani.
  8. E

[PORT] [JB] L ROM

Ben bu romu çok sevdim ama dialer sorunlu,güzel ama içe dışa aktar seçeneği yok mesela,başka dialer kurdum google playden ama yine olmuyor,başka bir çözümü var mı acaba?
  9. E

[PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR] Lenovo VIBE UI 2.0 1503DEV | Port v1.5.0 Dili ingilizce yap öyle bağlan
  10. E

[PORT][ROM][4.2.2][Güncelleme] ***MIUI V5 4.10.18 Dr.Razor™***

İndirme yöneticisini aç,onun ayarlar kısmı var sağ üst köşede olması lazım oradan sınırsız yap
  11. E

[4.4.2][AOSP] Blu Life Play L100 Dr.Razor™

Çalıştı hocam,teşekkürler.
  12. E

[4.4.2][AOSP] Blu Life Play L100 Dr.Razor™

@orochi hocam forumda konusu var ama naptımsa 2 gündür bu roma dolby digital ekleyemedim,sizden ricam bu rom için paylaşırmısınız?
  13. E

[ROM-EDIT] GidGat L By OROCHI

Hocam şu romun ekran otomatik parlaklığı çok fazla git gel yapıyor,çok kararsız,tek kusuru bu,başka romlardan libleri değiştim ama çözüm olmadı bi baksan rica etsem.